Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει αναδρομή στο παρελθόν και μας συστήνει το σόι της

Εσείς το είδατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει αναδρομή στο παρελθόν και μας συστήνει το σόι της

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει αναδρομή στο παρελθόν και μας συστήνει το σόι της, μιας και η ίδια όπως και όλοι μας παραμένει σπίτι έτσι ώστε να κρατήσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους γύρω της ασφαλείς.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και να δείξει στους ιντερνετικούς της φίλους τα αγαπημένα της άτομα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο για να περάσουμε την καραντίνα.

Έτσι και εκείνη θέλησε να μας δείξει με μια αστεία και τρυφερή αναδρομή τα άτομα που την μεγάλωσαν και δεν μπορεί μακριά τους. Τώρα που και η εκπομπή Ρουκ Ζουκ έχει βάλει στον πάγο τα γυρίσματα της στον ΑΝΤ1, και πλέον προβάλλεται σε επανάληψη, η παρουσιάστρια περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μέσα στο σπίτι με τα αγαπημένα της κατοικίδια και μοιράζεται μια στο τόσο κάποια σκηνικά από την νέα της καθημερινότητα.

Η Ζέτα Μακρυούλια κάνει αναδρομή στο παρελθόν και μας συστήνει το σόι της - Δείτε τις φωτογραφίες

Ζέτα Μακρυούλια γιαγιά

Ζέτα Μακρυούλια αδερφός

Ζέτα Μακρυούλια μωρό

Ζέτα Μακρυούλια αναδρομή

Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Πρωταγωνίστρια της φωτογραφία της, μια γάτα. Η παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν αδυναμία στις γάτες.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης σπίτι

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αδυναμία στις γάτες και το είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Καλο μεσημεράκι» στο ΣΚΑΙ, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος ο τραγουδιστής. Συγκεκριμένα ο ίδιος δεν σταμάτησε να γελάει όταν ο παρουσιαστής μίλησε για τις 28 γάτες που έχει μαζέψει.