Δυο Ξένοι: Θυμάσαι την Άννα Μαρία Λογοθέτη έτσι; Σήμερα δεν θα την γνωρίζεις

Δείτε πως είναι σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυο Ξένοι: Θυμάσαι την Άννα Μαρία Λογοθέτη έτσι; Σήμερα δεν θα την γνωρίζεις

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας πως είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία στο παρελθόν είχε κάνει ένα πέρασμα από την αγαπημένη σειρά του Mega, Δύο Ξένοι. Η αλλαγή της είναι τεράστια και θα εκπλαγείτε όταν δείτε πως είναι σήμερα! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Οι Δύο Ξένοι γύρισαν στο Mega, που άνοιξε το αρχείο του τώρα με την καραντίνα που μας έχει επιβληθεί και άρχισε να προβάλει ξανά την αγαπημένη σειρά, η οποία έχει αφήσει εποχή. Εκεί είχαμε δει και την Άννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της "Μαρίνας Κουντουράτου" να τραγουδά.

Εκεί την είδαμε με ξανθό μακρύ μαλλί, το οποίο πλέον έχει δώσει την θέση του στο μαύρο! Η αλλαγή της είναι άκρως εντυπωσιακή και θα τρομάξεις να την γνωρίσεις! Να σημειώσουμε ωστόσο ότι είχαμε και μια δυσάρεστη καθώς έφυγε από την ζωή και ένας ηθοποιός που είχε παίξει στη σειρά Δύο Ξένοι".

Έτσι είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη

Άννα Μαρία Λογοθέτη

Ποια ήταν η πλοκή της σειράς Δύο Ξένοι στην οποία είχε εμφανιστεί η Άννα Μαρία Λογοθέτη, που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε;

Το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, του Αντώνη Αγγελόπουλου και του Ανδρέα Μορφονιού.

Η σειρά εξιστορούσε τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής "Πρωινό χαμόγελο" Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η σειρά ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων.

Επίσης οι ίδιοι ποτέ δεν έκρυψαν τις αναφορές του σήριαλ σε διάσημα λογοτεχνικά έργα που πραγματεύονται το ίδιο θέμα (έναν έρωτα κόντρα σε όλες τις κοινωνικές νόρμες και διακρίσεις) όπως τον "Πυγμαλίωνα" του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, αλλά και το θεατρικό "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" του Willy Russell, σύμφωνα και με την Wikipedia.

TAGS