Βόμβα! Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Δεν τα πάνε πολύ καλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόμβα! Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Δεν τα πάει και πολύ καλά τελευταία ένα διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με τις πληροφορίες που έρχονται να λένε ότι υπάρχουν σύννεφα στην σχέση της πρώην παίκτριας του Survivor και του αγαπημένου της. Λέτε να έχουμε χωρισμό;

Ο λόγος για την παρουσιάστρια Φελίσια Λαπάτη και τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, που παρόλο που έγιναν πρόσφατα γονείς, φέρονται τώρα να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι, που είναι και το πρώτο τους παιδί, ενώ οι ίδιοι μετά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιχάλης Αντιώτης - Φελίσια Λαπάτη

Ωστόσο τώρα, σύμφωνα και με την εφημερίδα Realnews το σχέδιο αυτό έχει μπει στον πάγο καθώς νέα προβλήματα έρχονται στο φως για το ζευγάρι, που φυσικά τα πηγαίνει περίφημα, όσο αναφορά την ανατροφή του παιδιού του. Μάλιστα μας είχαν συγκινήσει και με μια φωτογραφία που είχαν ανεβάσει, όταν είχε έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους.Τώρα μένει να δούμε αν οι δυο τους θα καταφέρουν να λύσουν τα όποια προβλήματα.

Από τον χωρισμό στο γάμο - Έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία διάσημο ζευγάρι της showbiz

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και σύμφωνα με δημοσίευμα κάνουν σχέδια για τον γάμο τους!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρος Μπουρδούμης και την Λένα Δροσάκη, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real οι δικοί τους άνθρωποι υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Κάποιες φήμες μάλιστα τελευταία θέλουν και εκείνη να περιμένει ήδη τον καρπό του έρωτά τους, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εκείνο όμως που υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας είναι πως οι δυο τους έχουν κατασταλάξει στα "θέλω" τους και είναι αποφασισμένοι να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, σχεδιάζοντας τον γάμο τους.