Διέλυσαν το instagram Δημητρίου - Θεοδωρίδου! Τραγούδησαν live

Είναι θεές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διέλυσαν το instagram Δημητρίου - Θεοδωρίδου! Τραγούδησαν live

Άντζελα Δημητρίου και Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάνε live και το Instagram διαλύθηκε από τους χρήστες που μπήκαν να δουν τις δύο καλλιτέχνιδες.

Χαμός έγινε στο Instagram με τις δύο μεγάλες τραγουδίστριες να ενώνουν τις φωνές τους από το σπίτι. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που κάνουν αυτές τις ημέρες live από τον χώρο τους για να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο που είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, λόγω της καραντίνα και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά είδαμε την Άντζελα Δημητρίου να τραγουδά μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά. Δείτε ωστόσο και την γλυκιά φωτογραφία της Θεοδωρίδου, με την κόρη της.

"Απόψε #μένουμεσπίτι και τραγουδάμε παρέα με την αγαπημένη μου @natasatheodoridou σε ένα μοναδικό instalive στις 23:00 ακριβώς" έγραψε η Δημητρίου σε ανάρτηση που έκανε γνωστοποιώντας ότι θα γίνει και το συγκεκριμένο live.

Στο Instagram τα σχόλια έπεφταν βροχή

Νατάσα Θεοδωρίδου - Άντζελα Δημητρίου live στο Instagram

Νατάσα Θεοδωρίδου - Άντζελα Δημητρίου

Πριν από το live με την Θεοδωρίδου η Άντζελα Δημητρίου είχε τραγουδήσει και ένα κομμάτι της Βανδή

Η Άντζελα Δημητρίου πριν μερικές ημέρες θέλησε από το σπίτι της ν κρατήσει συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους, τραγουδώντας μια επιτυχία της Δέσποινας Βανδή. Μάλιστα ανέβασε το βίντεο στο Instagram και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε και λίγο μέσα στο σαλόνι της.

"Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να χαμογελάμε όπως και χθες ... Με αισιοδοξία ισως τα δύσκολα περάσουν και αύριο τα θυμόμαστε σαν ένα άσχημο όνειρο" έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σαλόνι της, καθώς εκεί έβαλα το αρμόνιο της!

Ορίστε και η ανάρτηση της