Η Ελένη Βαΐτσου από το Μπρούσκο κολάζει με τη νέα της φωτογραφία

Μας ζήτησε να την βαθμολογήσουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Βαΐτσου από το Μπρούσκο κολάζει με τη νέα της φωτογραφία

Η Ελένη Βαΐτσου την οποία είδαμε να πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά Μπρούσκο, κόλασε το Instagram με αυτήν της τη φωτογραφία. Η ανάρτηση που έκανε είναι "φωτιά".

Αυτές τις ημέρες μένουμε όλοι κλεισμένοι μέσα πολλές ώρες, αν όχι όλη ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι τα κολάν και οι πιτζάμες είναι στα πάνω τους, με πολλούς διάσημους και διάσημες να μας έχουν δείξει πως είναι στην καθημερινότητά τους.

Έχουμε δει λοιπόν πολλές κυρίες και κύριους με τα μαλλιά ανάκατα, με ντυσίματα του στυλ κάνω δουλειές του σπιτιού κλπ Η ηθοποιός Ελένης Βαΐτσου ωστόσο αποφάσισε να μας δείξει και μια άλλη πτυχή του όλου θέματος. Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και είναι σκέτη κόλαση.

Η φωτογραφία - κόλαση που ανέβασε η ηθοποιός του Μπρούσκο, Ελένη Βαΐτσου

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η όμορφη ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα dress up στο σπίτι της και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι με τολμηρό outfit ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να δένει το παπούτσι της. Δείτε ωστόσο και μια ξένη celebrity που κόλασε επίσης, με την φωτογραφία της.Τι ανέβασε;

Μάλιστα η ίδια αστειεύτηκε καθώς έκανε και αναφορά στο My Syle Rocks εξηγώντας μας ποιο είναι το θέμα της εμφάνισής της, αλλά και ζητώντας μας να την βαθμολογήσουμε.

"Το θέμα μου σήμερα είναι: Suturday night out που πέρασα τέλεια άλλα γύρισα σπίτι λιώμα.. κ δεν βλέπω να βγάλω τα παπούτσια μου και αύριο θα χρειάζομαι παυσίπονο. Βαθμολογήστε" έγραψε η ηθοποιός στο ποστ, που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Αυτές είναι και οι φωτογραφίες

Ελένη Βαΐτσου στο κρεβάτι

Ελένη Βαΐτσου ηθοποιός Μπρούσκο