Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει πως μπορούμε να "ταξιδέψουμε" - Τι κάνει μέσα στο σπίτι

Τι κάνει στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει πως μπορούμε να

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει πως μπορούμε να "ταξιδέψουμε" ακόμα και κλεισμένοι μέσα. Τι κάνει ο τραγουδιστής στο σπίτι του για να περάσει η ώρα τώρα που δεν έχει εμφανίσεις και που όλοι μένουμε μέσα για να προστατούμε;

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Το κόλπο του Σάκη Ρουβά για να "ταξιδέυει" ακόμα και μέσα από το σπίτι

Τις τελευταίες ημέρες που όλοι μένουμε μέσα στα σπίτια μας, λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία - με την Ελλάδα να έχει φτάσει πάνω από 1600 κρούσματα και 70 νεκρούς - προσπαθούν να περάσει ο χρόνος τους όσο πιο ποιοτικά γίνεται. Δείτε εδώ και το τρώροφο σπίτι στο οποίο μένει ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, ωστόσο έστελνε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην ανάρτηση του για όλα αυτά που ζούμε και μοιράστηκε μαζί μας και έναν τρόπο για να "ταξιδεύουμε".

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το διάβασμα και τα βιβλία είναι ένας τρόπος για να ταξιδεύουμε και να ξεχαστούμε από την πραγματικότητα την οποία ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.

«Το διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου ~José Saramago.Όσο #menoumespiti, μπορούμε να “ταξιδεύουμε” μέσα από τα αγαπημένα μας βιβλία. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και τα καλύτερα έρχονται #reading #booklover #stayhome» έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτηση του: