Ο Γιάννης Ζουγανέλης μένει σπίτι και τονίζει - "Η μεγαλύτερη πανδημία είναι η έλλειψη αλληλεγγύης"

Τι ανέφερε για τις κρίσιμες καταστάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μένει σπίτι και τονίζει -

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μένει σπίτι και τονίζει πως οι στιγμές που ζούμε τώρα είναι αρκετά κρίσιμες και πρέπει όλοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Τόνισε μάλιστα πως "η μεγαλύτερη πανδημία είναι η έλλειψη αλληλεγγύης".

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" και ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε στην μεγάλη πανδημία που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης για την καθημερινότητά του τώρα που μένει σπίτι

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η μεγαλύτερη πανδημία είναι η έλλειψη αλληλεγγύης» ενώ παράλληλα στάθηκε στο θέμα των καλλιτεχνών που έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τον covid-19.

«Εύχομαι όταν επιστρέψουμε, να μην επιστρέψουμε στην καθημερινότητα την προηγούμενη. Εύχομαι να εμπνευστούμε και να μην ξεχαστούμε, γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε λέγοντας, και θέλοντας να δώσει ένα αισιόδοξο μήνυμα «Θα παρακαλούσα την εξουσία και όσους μας ακούν να ενσκήψουν στο θέμα των μουσικών και των ηθοποιών». Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε ακόμα όσα είχε πει ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Γιατί μπορεί να τα "πάρει" ο Γιάννης Ζουγανέλης με την Ελεονώρα - Δεν θα το πιστεύετε

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τσακώνεται συνέχεια με τον πατέρα της! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το ανακοίνωσε η ίδια και μας άφησε άφωνους!

Μπορεί οι δυο τους να έχουν την κλασσική αγάπη κόρης - πατέρα, ωστόσο αυτό συνεπάγεται και τσακωμούς! Για τους οποίους κιόλας μίλησε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της!

«Για τα όχι που λέω. "Μα γιατί, βρε παιδί μου, δεν το χαίρεσαι όλο αυτό;" μου λέει. Αλήθεια το χαίρομαι, αλλά χρειάζομαι τον χρόνο μου επειδή ξέρω ότι αυτή η δουλειά είναι τόσο γοητευτική που αν λέω ναι, θα πα­ρασυρθώ να κάνω τα πάντα - κι εγώ θέλω να αντέξω στον χρόνο. Και ο μόνος τρόπος για να αντέξεις στον χρόνο είναι να πηγαίνεις λίγο πιο αργά από εκείνον. Να μην πηγαίνεις με τη φόρα που έρχεται αυτός».