Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει για την κόρη της - Μπορεί να την χτυπήσει ο ιός;

Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει για την κόρη της - Μπορεί να την χτυπήσει ο ιός;

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει πως ανησυχεί αρκετά για την κόρη της, μιας και είχε περάσει μερικές ιώσεις και την θέτουν σε "κίνδυνο". Μπορεί να την χτυπήσει ο ιός; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το ρόλος της αλλά και για την πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη και τον έχει θέσει σε καραντίνα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει για την κόρη της - Όλα όσα αποκάλυψε

Εν τέλει η Αθηνά είναι γυναίκα - αράχνη;

Προσπαθεί, κάνοντας τα πάντα να κερδίσει αυτό που θέλει η ίδια. Ήταν παντρεμένη με τον Σωτήρη, αλλά τον κεράτωσε με το αφεντικό της, νομίζοντας ότι θα ζήσει τη μεγάλη ζωή. Έλα όμως που δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα φανταζόταν. Οπότε γλυκοκοιτάζει τον Σωτήρη, προσπαθώντας να του κάνει χαλάστρα στη σχέση του με τη Ράνια.

Χρησιμοποιώντας το παιδί...

Το παιδί είναι η αφορμή. Η αιτία είναι η ανασφάλεια της, οπότε θέλει πίσω τον παλιό της σύζυγο. Ενώ η ίδια τον παράτησε.

Και στην αληθινή ζωή, πολλές φορές, η μάνα δεν χρησιμοποιεί το παιδί της για να διεκδικήσει είτε υλικά είτε συναισθηματικά αγαθά;
Εξαρτάται από την προσωπικότητα της εκάστοτε γυναίκας. Μια σωστή γυναίκα δεν εκμεταλλεύεται τη γονεϊκή σχέση. Σίγουρα το κάνουν πολλές.

Ποιο υπήρξε το δέλεαρ για την αποδοχή του ρόλου της Αθηνάς;

Μου άρεσε το καστ. Το σενάριο 2-3 επεισοδίων, που διάβασα στην αρχή. Ο σκηνοθέτης. Έβλεπα ότι θα γίνει μια πολύ ωραία δουλειά.

Απέχετε από τη θεατρική σκηνή;

Καθαρά από επιλογή, παρ ότι υπήρξαν πολλές προτάσεις. Επειδή τα παιδιά μου είναι μικρά, επέλεξα να κάνω μόνο τηλεόραση. Έχω περισσότερο χρόνο για εμένα και τα παιδιά μου.

Η μυθοπλασία επανέρχεται με θετικές προοπτικές στην ΤV;

Ο κόσμος αποζητά τη μυθοπλασία και νομίζω γίνεται επιλεκτικός. Δεν βλέπει μόνο ό,τι του πλασάρουν ως καινούργιο ή ό,τι προβάλλεται ως μόδα. θεωρώ πως ό,τι είναι καλό θα πουλάει, όπως είναι οι "Άγριες μέλισσες" και το "Κόκκινο ποτάμι".

Πώς διαχειρίζεστε την επέλαση του κορονοϊού;

Δεν μπορώ να είμαι πολύ ψύχραιμη. Νομίζω ότι κάθε μάνα έχει τα δικά της άγχη. Κι επειδή η κόρη μου πέρασε πρόσφατα δύο μεγάλες ιώσεις απανωτά και είναι ευαίσθητη στο αναπνευστικό της, δεν είμαι πολύ ψύχραιμη.
Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου, αλλά με τρομάζει και η οικονομική αναστάτωση που έχει επέλθει από την πανδημία. Αυτός ο κόσμος που ζει από το εμπόριο. Δείτε επίσης την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση για το αγαπημένο ζευγάρι!

Είστε δημιουργική με τα παιδιά, εφόσον «Μένουμε σπίτι»;

Προσπαθώ. Καθώς η Ανδριάνα πρέπει να μείνει λίγο καιρό μέσα για να αναρρώσει. Οπότε κρατάμε και τη μικρή μέσα. Είναι ένα φαινόμενο πολύ ακραίο και πρωτόγνωρο για όλους μας.

Νιώθετε ικανοποιημένη από τον τρόπο που τα κανάλια προβάλλουν τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού;

Στα κανάλια ανέκαθεν πούλαγε το δράμα και η τρομολαγνεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απέχουμε πολύ από την πραγματικότητα. Βλέπουμε και τι συμβαίνει στη γειτονική μας Ιταλία. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.