Η Katy Perry αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Κοριτσάκι ή αγοράκι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Katy Perry αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το νέο της video clip στο οποίο έδειξε την κοιλίτσα της, και τώρα αποκαλύπτει πιο είναι το φύλο του μωρού της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Katy Perry και ο αγαπημένος της Orlando Bloom, οι οποίοι περιμένουν σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα η 35χρονη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός χθες ανακοίνωσαν μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram το φύλο του μωρού τους.

Η Katy Perry αποκάλυψε το φύλο του μωρού της - Δείτε την φωτογραφία

«Είναι κορίτσι» έγραψε η Katy Perry στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στην οποία βλέπουμε τον Orlando Bloom, προκαλώντας σχόλια στα social media.

Το love story της Katy Perry και του Orlando Bloom που περιμένουν παιδί

Αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά ο γάμος θα καθυστερήσει. Σύμφωνα με το UsWeekly, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πολύ σύντομα. «Αναγκάστηκαν να αλλάξουν την ημερομηνία λόγω της τοποθεσίας που έχουν επιλέξει για την τελετή», αποκαλύπτει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Η 35χρονη σταρ της ποπ και ο 42χρονος σταρ του Χόλιγουντ λέγεται ότι σχεδιάζουν να κάνουν δύο γαμήλια πάρτι: ένα «τοπικό» στον τόπο διαμονής τους κι ένα στον «γαμήλιο προορισμό τους».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κάνει επίσης ήδη σχέδια για οικογένεια, με την σούπερ σταρ Κέιτι να δηλώνει αποφασισμένη να γίνει «μητέρα αμέσως μετά τον γάμο».
Το ειδύλλιο της Πέρι και του Μπλουμ ξεκίνησε το 2016 και φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.

Για την Πέρι θα είναι ο δεύτερός γάμος. Υπήρξε παντρεμένη με τον Βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ από το 2010 έως το 2012 και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Και ο Μπλουμ έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος για τρία χρόνια, από το 2010 έως το 2013, με το μοντέλο από την Αυστραλία Μιράντα Κερ. Από τον γάμο του με την Κερ, ο Μπλουμ απέκτησε έναν γιο τον Ιανουάριο του 2011.