Συγκινεί ο Leonardo DiCaprio με την τρυφερή κίνησή του εν μέσω πανδημίας - Τι έκανε;

Στο πλευρό όσων πλήττονται από τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Leonardo DiCaprio με την τρυφερή κίνησή του εν μέσω πανδημίας - Τι έκανε;

Συγκινεί ο Leonardo DiCaprio με την τρυφερή κίνησή του εν μέσω πανδημίας! Ο αστέρας του Hollywood, είναι γνωστό πως λατρεύει να βοηθάει τους πολίτες, κάτι που απέδειξε για ακόμα μια φορά. Τι έκανε ωστόσο τώρα;

Ο 45χρονος Αμερικανός σταρ, αποφάσισε να δείξει για ακόμη μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του και προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Ο ηθοποιός, ένωσε τις δυνάμεις του με την Λορίν Πάουελ Τζομπς, την Apple καθώς και το Ίδρυμα Ford, θέλοντας να ενισχύσουν το Αμερικανικό Ταμείο Τροφίμων, που έχει συγκεντρώσει ήδη 12 εκατομμύρια δολάρια για τις κοινότητες στις ΗΠΑ που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η κίνηση του Leonardo DiCaprio εν μέσω πανδημίας που συγκινεί

Τα χρήματα θα διατεθούν για την καθημερινή σίτιση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, ηλικιωμένων, ανθρώπων που είναι αντιμέτωποι με απολύσεις και παιδιών που βασίζονται στα προγράμματα σχολικών γευμάτων, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Ο Leonardo DiCaprio ανέφερε χαρακτηριστικά, «Σε αυτή την κρίση, οργανώσεις όπως οι World Central Kitchen και Feeding America εμπνέουν όλους μας με την ακλόνητη δέσμευσή τους να σιτίσουν τα πιο ευάλωτα άτομα που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστώ για την ακούραστη δουλειά τους στην πρώτη γραμμή, αξίζουν όλη μας την υποστήριξη».

Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός μαζί με την Λόρενς Πάουελ Τζομπς ξεκίνησαν την εκστρατεία συλλογής δωρεών για το GoFundMe.Org με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα.

Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού και η Salma Hayek

Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού τάσσεται και η Salma Hayek μαζί με τον άντρα της François-Henri Pinault, ο οποίος θα δωρίσει 3 εκατομμύρια μάσκες για την προστασία των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας και σύζυγος της ηθοποιού και ο όμιλος εταιριών Kering που διευθύνει, ανακοίνωσαν ότι θα προβούν σε αγορά 3 εκατομμυρίων μασκών από την Κίνα προκειμένου να τις δωρίσουν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές.

Παράλληλα, πρόκειται να τροποποιήσουν κάποια από τα εργοστάσια τους που παράγουν υφάσματα προκειμένου να παράγουν μάσκες, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα. «Τα γαλλικά εργαστήρια των Οίκων Balenciaga και Yves Saint Lauren προετοιμάζονται να κατασκευάσουν μάσκες ενώ συμμορφώνονται απόλυτα με τα πιο αυστηρά μέτρα προστασίας για την υγειά του προσωπικού τους, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει μόλις εγκριθεί η διαδικασία κατασκευής και τα υλικά από τις αρμόδιες αρχές» ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση του ομίλου.