Απίστευτη η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για το γιο της - Δεν φαντάζεστε τι κάνει σπίτι

Το αποκάλυψε η ίδια δημόσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη η αποκάλυψη της Δούκισσας  Νομικού για το γιο της - Δεν φαντάζεστε τι κάνει σπίτι

Με τις διαδικτυακές της φίλες θέλησε να επικοινωνήσει χθες η Δούκισσα Νομικού και συγκεκριμένα με τις μανούλες που σαν την ίδια βρίσκονται κλεισμένες στο σπίτι με τα παιδάκια τους. Με αφορμή αυτό θέλησε να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της και τι κάνει μέσα στο σπίτι. Δεν φαντάζεστε τι είπε...

Η παρουσιάστρια - μοντέλο θέλησε να ρωτήσει τις διαδικτυακές της φίλες με τι απασχολούν τα παιδιά τους καθημερινά με αφορμή μια φωτογραφία που μοιράστηκε αρχικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έφτιαξε ένα hashtag που έφτιαξε για τον γιο της και που μπορούν να πάρουν μέρος οι άλλες μαμάδες με έργα από τα δικά τους παιδιά.

Λίγες ώρες αργότερα, μοιράστηκε στα stories της διάφορες ζωγραφιές που της έστειλαν οι διαδικτυακές της φίλες με τις ζωγραφιές που έφτιαξαν τα παιδάκια τους. Ενώ στην συνέχεια μετά από όλα αυτά θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το γιο της, Σάββα.

Η Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι μας μένει στο σπίτι και ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών από την φονική πανδημία του κορωνοϊού, που έχει στερήσει μόνο στην Ελλάδα την ζωή πάνω από 70 ανθρώπους.

Ωστόσο, το χρόνο της στο σπίτι η παρουσιάστρια - μοντέλο θέλει να τον περνάει δημιουργικά με τα παιδιά της, παίζοντας, είτε διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, είτε όταν έχει καλό καιρό βγαίνοντας στον όμορφο κήπο του σπιτιού τους.

Η αποκάλυψη της Δούκισσας για το γιο της

Η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε με ένα κείμενο να αποκαλύψει τι κάνει ο μικρός Σάββας στο σπίτι. Όπως είπε έχει δημιουργήσει ένα δικό του παιχνίδι στον κρεβάτι της μαμάς του και του μπαμπά του, ενώ κρύβει όλα τα αυτοκινητάκια του κάτω από τον καναπέ, αλλά και τις κάλτσες του και της αδερφής τους.

Δούκισσα Νομικού γιος

Λίγα λεπτά νωρίτερα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που διάβαζαν ένα βιβλίο.

Δούκισσα Νομικού Σάββας