Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε το άλλο της πρόσωπο - Το συγκινητικό μήνυμα για τον επικίνδυνο ιό

Όλα όσα είπε στο διάγγελμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε το άλλο της πρόσωπο - Το συγκινητικό μήνυμα για τον επικίνδυνο ιό

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να θεωρείται από πολλούς ως ένα ψυχρό άτομο, με το χθεσινό της διάγγελμα ωστόσο κατάφερε να δείξει το άλλο της πρόσωπο απευθυνόμενη στον αγγλικό λαό, και στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον επικίνδυνο ιό που "σαρώνει" τον πλανήτη.

Η βασίλισσα της Αγγλίας είχε ανέκαθεν μία πιο ψυχρή στάση απέναντι σε όλους, ωστόσο πάντα λάμβανε την αγάπη του αγγλικού λαού προς το πρόσωπό της.

Χθες, η Ελισάβετ αποφάσισε να κάνει ένα διάγγελμα και να απευθυνθεί στο λαό της, με σκοπό να μιλήσει για την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και να δώσει κουράγιο σε όσους παλεύουν μαζί του, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας προς όλους τους Άγγλους.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, διάγγελμα είχε κάνει και ο Πρίγκιπας Κάρολος, με σκοπό να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα Ελισάβετ ανέφερε μεταξύ άλλων στο διάγγελμά της:

«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη.

«Σας μιλώ γνωρίζοντας ότι διανύουμε μια ολοένα και περισσότερο δύσκολη περίοδο. Μια περίοδο που έχει διακόψει τη ζωή στη χώρα. Μια διακοπή που έχει επιφέρει θλίψη σε κάποιους, οικονομικές δυσκολίες σε πολλούς και τεράστιες άλλες στην καθημερινή ζωή όλων μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ανέβασε ένα απόσπασμα από τα λόγια της Ελισάβετ: