Η Βανέσα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της για τον Κόμπι Μπράιαντ - Τα συγκινητικά λόγια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βανέσα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της για τον Κόμπι Μπράιαντ - Τα συγκινητικά λόγια

Η Βανέσα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της για τον Κόμπι Μπράιαντ και "ξέσπασε" στην σκηνή. Τα συγκινητικά λόγια προκάλεσαν μεγάλη θλίψη για την απώλεια του αστέρα και της κόρης του.

Η χήρα του θρύλου των Λέικερς, Βανέσα, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Νατάλια, μίλησε συγκινημένη στο ESPN και προκάλεσε ρίγος συγκίνησης σε συγγενείς και θαυμαστές.

«Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και μια μεγάλη τιμή. Είμαστε περήφανες γι’ αυτόν. Όσα πέτυχε ως αθλητής τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Προφανώς θα θέλαμε να ήταν εδώ μαζί μας για να το γιορτάσουμε. Είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του. Είναι μια παρηγοριά ότι γνωρίζαμε πως θα ήταν μέλος του Hall of Fame», τόνισε στη λιτή δήλωσή της με σπασμένη φωνή. Δείτε ωστόσο και μια ακόμα είδηση για τον αστέρα που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος, που συγκλόνησε. Κάποιος βεβήλωσε τον τάφο του Κόμπι! Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Η Βανέσα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της για τον Κόμπι Μπράιντ - Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Γιατί η Βανέσα θέλει να αλλάξει την διαθήκη του Κόμπι Μπράιαντ;

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει μείνει πλέον πίσω, ωστόσο έχει στήριγμα τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία δεν ξεχνά ούτε λεπτό. Τώρα η γυναίκα του θρύλου του NBA θέλει να αλλάξει την διαθήκη που είχε κάνει ο Μπράιαντ το 2017. Γιατί όμως;

Ειδικότερα ο άσσος του ΝΒΑ είχε κάνει την συγκεκριμένη διαθήκη, όπως είπαμε το 2017. Ωστόσο το 2019 κάτι άλλαξε καθώς η οικογένεια υποδέχτηκε ένα ακόμα μέλος. Ωστόσο το όνομά της δεν υπάρχει στη διαθήκη, στην οποία ο Κόμπι τα αφήνει όλα στη σύζυγο και στις άλλες κόρες του.

Έτσι η Βανέσα θέλει τώρα να λύσει και αυτό το διαδικαστικό θέμα, βάζοντας και την μικρούλα μέσα στη διαθήκη του μπαμπά της.