«Όλη μέρα μέσα στα κλουβιά μας...» - Εκτός εαυτού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Τι την έκανε να ξεσπάσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όλη μέρα μέσα στα κλουβιά μας...» - Εκτός εαυτού η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν άντεξε και βγήκε εκτός εαυτού με όσα διαβάζει στα social media, θέλοντας να απενοχοποιήσει μία βόλτα που μπορεί να κάνει ενώ όπως λέει η ίδια μένουμε όλη μέρα μέσα στα κλουβιά μας.

Η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού είναι δύσκολη για όλους και ιδιαίτερα το να πρέπει να μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και να βγεις μόνο για τα απαραίτητα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ένα από τα άτομα που τηρεί τα μέτρα, ωστόσο κάτι που την έχει ενοχλήσει σημαντικά είναι η κριτική που γίνεται σε όσους επιλέγουν να ανεβάσουν κάτι εκτός σπιτιού.

Συγκεκριμένα, έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ανεβάζω αυτό το post ως ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο διαδικτυακό bullying που υφίσταται αυτές τις μέρες ο οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ανεβάσει οποιαδήποτε φωτογραφία εκτός σπιτιού. Ναι, #ΜένουμεΣπίτι, ναι, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μέσα στα cosy κλουβιά μας χαζεύοντας, παίζοντας, μαγειρεύοντας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, σειρές, ταινίες, καθαρίζοντας, ξεκαθαρίζοντας κ.ο.κ.

Και κυρίως, κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας από όλους, γιατί τι να σου κάνει το #ΜένουμεΣπίτι, αν #ΜέσαΣτοΣπίτι έχεις φωνάξει 10 άτομα.

ΩΣΤΟΣΟ το να πας μια βόλτα σε ένα μέρος που σε ξεκουράζει πνευματικά, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να ξελαμπικάρεις είναι όχι μόνο δικαίωμά μας (hello; Μετακίνηση 6;) αλλά και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας που οφείλει να παραμείνει υγιής σωματικά αλλά και ψυχικά. Ή αλλιώς, όπως έγραψε ο @dtsakoumis, δες το σαν «αντίδοτο στην κατάθλιψη που, μην ντρεπόμαστε να το πούμε, μας τριγυρίζει όλους».

Σας στέλνω κυριακάτικη αγάπη από το δικό μου αντικαταθλιπτικό, τη βόλτα στο Καλλιμάρμαρο και τα πέριξ».

Η παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της και τις προάλλες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη.