Κυριάκος Μητσοτάκης: "Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας κάθε βράδυ...."

Ο Πρωθυπουργός τονίζει πως πρέπει να δούμε και τα θετικά της υπόθεσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυριάκος Μητσοτάκης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύπτει το "καλό" της καραντίνας, όπου αναφέρει πως αυτός, η Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, ωστόσο ο Πρωθυπουργός τονίζει πως πρέπει να δούμε και τα θετικά της υπόθεσης.

Μια διαφορετική και πιο χαρούμενη συνέντευξή θέλησε να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπου ο ίδιος μίλησε για το 24ωρο του εν μέσω πανδημίας και μας παροτρύνει και εμάς να δούμε διαφορετικά τα πράγματα.

Όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μοναδικό "καλό" της καραντίνας

Ο πρωθυπουργός έχει συνεχώς συσκέψεις για τη διαχείριση του κορωνοϊού, αλλά και τα μέτρα περιορισμού, και για αυτό δήλωσε και χαρακτηριστικά, «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε παράλληλα και πως περνάει στο σπίτι με την οικογένειά του, «Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Πάνω απ' όλα η ανθρώπινη ζωή». Δείτε επίσης το άλλο πρόσφατο μήνυμα που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον κορωνοϊό.

Το ηχηρό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πανδημία

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, και πιο συγκεκριμένα στα instastories του, ο Πρωθυπουργός, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κάθε γιατρό και νοσηλευτή.

Οι ίδιοι δίνουν την δικιά τους καθημερινά μάχη με τον κορωνοϊό στα ελληνικά νοσοκομεία, θέλοντας να βοηθήσουν όσο πιο πολύ γίνεται τους πολίτες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι».

Ενώ στο συγκινητικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός, φαίνονται οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αναφέρουν με λόγια που συγκινούν, «Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς».

Μητσοτάκης κορωνοϊός