Τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά μεγάλωσαν και είναι κουκλιά - Σε ποιον μοιάζουν;

Σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά μεγάλωσαν και είναι κουκλιά - Σε ποιον μοιάζουν;

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μία βόλτα μαζί με τα παιδιά της λίγο πριν επιβληθεί η καραντίνα και αυτό που παρατηρήσαμε, είναι ότι και τα δύο έχουν μεγαλώσει πολύ! Μπορείτε να καταλάβετε σε ποιον μοιάζουν από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε;

Στις αρχές του Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 13/3 το πανέμορφο μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα και τα παιδιά τους, Σπύρο και Μαργκώ, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα για ψώνια στη Γλυφάδα και να περάσουν λίγο οικογενειακό χρόνο.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου, πώς επιλέγει να περνάει τη μέρα της όσο βρίσκεται σε καραντίνα.

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού φαίνεται να έχουν μεγαλώσει πολύ και φαίνεται πως και τα δύο έχουν τα χρώματα των γονιών τους και ειδικά του μπαμπά τους που είναι πιο ξανθός.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει:

Χρουσαλά παιδιά
Λέων Πατίτσας

Πώς περνούν το χρόνο τους στην καραντίνα

Όλη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι προστατευμένη για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κορωνοϊό και καθημερινά βρίσκουν νέες δραστηριότητες προκειμένου να περάσουν το χρόνο τους όσο πιο ποιοτικά γίνεται.

Μία από τις ασχολίες τους είναι η γυμναστική, με την Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μία φωτογραφία της με τα αθλητικά της ρούχα.

Χρουσαλά γυμναστική

Σειρά έχουν οι δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά, με το αγαπημένο ζευγάρι να επιλέγει να κάνει δημιουργικές χειροτεχνίες με τα παιδιά τους, τόσο κατασκευές με πηλό όσο και ζωγραφική. Τα αποτελέσματα είναι χωρίς αμφιβολία φανταστικά και γι΄αυτό το λόγο η Μαριέττα Χρουσαλά τα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χρουσαλά χειροτεχνίες
Χρουσαλά γυμναστική