Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε spoiler "βόμβα" για τον τελικό του MasterChef

Τα αποκάλυψε όλα ο κριτής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε spoiler

Ο Πάνος Ιωαννίδης μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έδωσε το spoiler για τον τελικό του MasterChef, που είναι σκέτη "βόμβα"! Ο αγαπημένος κριτής αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για τους δύο φιναλίστ!

Ο γνωστός σεφ συνδέθηκε χθες το μεσημέρι μέσω skype με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του MasterChef.

Εμείς νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει πως ο διαγωνισμός μαγειρικής θα σταματήσει να προβάλλεται, μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Vanda's Blog!

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να αναφερθεί στον διαγωνισμό μαγειρικής και να μοιραστεί με τους συντελεστές της εκπομπής όλα όσα ξέρει για τον τελικό του MasterChef.

«Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω της κατάστασης, περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς. Είμαστε προς το τέλος, αλλά ό, τι άλλο και να σας πω θα είναι ψέμα γιατί δεν ξέρουμε.

Γενικότερα μου αρέσει η ήρεμη δύναμη. Βέβαια υπάρχει έρωτας στην κουζίνα του MasterChef, ξεκάθαρα υπάρχει. Υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα».

Ποιοι δύο παίκτες θα είναι στον τελικό;

Μπορεί τα όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση να έχουν γυριστεί πριν από καιρό, ωστόσο έχουν "σκάσει" νέες πληροφορίες καθώς τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι μια ανάσα από την μεγάλη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open στον τελικό του παιχνιδιού, που να πούμε ότι έκανε τρελά νούμερα στο Star, θα φτάσουν ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Ορίστε και οι δύο παίκτες που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό

 Σταύρος Γεωργίου

 Σταύρος Βαρθαλίτης

Να πούμε ότι αποκάλυψη για την εξάδα του μεγάλου τελικού έγινε και από το Έθνος με την εκπομπή 'Ευτυχείτε" να αναμεταδίδει την είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή στον τελικό του Masterchef ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη θα βρεθούν οι: Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μαρία, Σταύρος και Δημήτρης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή τηςΚατερίνας Καινούργιου