Ο Χανταμπάκης έκανε το σαλόνι του γήπεδο - Απίστευτο βίντεο με τα παιδιά του

Χαμός στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χανταμπάκης έκανε το σαλόνι του γήπεδο - Απίστευτο βίντεο με τα παιδιά του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μένουν σπίτι μαζί με τα παιδιά τους και στο λογαριασμό του στο Instagram είδαμε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει τι κάνουν! Ένα θα σας πούμε το σαλόνι τους έχε γίνει γήπεδο!

Ο κορωνοϊός έχει φέρει αυτο-καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας με τα σχολεία να είναι κλειστά και τα παιδιά να μένουν στο σπίτι. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος μένει και εκείνος στο σπίτι και περνά χρόνο με τα παιδιά του.

Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που μας έχουν έρθει αυτές τις ημέρες από τα διάσημα πρόσωπα της showbiz, που μας δείχνουν πως τα περνάνε μέσα στο σπίτι τους. Το ίδιο έκανε λοιπόν και ο Χανταμπάκης, ο οποίος φαίνεται να έχε μετατρέψει προσωρινά το σαλόνι του σπιτιού του σε... γήπεδο.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε ο Στέλιος Χανταμπάκης - Δείτε τον να παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά του στο σαλόνι

Το ζευγάρι λοιπόν που αυτές τις ημέρες μένει στον Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Πευκάκια, μας είχε δείξει πριν λίγες ημέρες με ανάρτηση που έκανε το πως τα περνάει μέσα στο σπίτι.

Τώρα ο Χανταμπάκης θέλησε να μας δείξει μια ακόμα ασχολία που έχει, αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά του. Στο βίντεο που ανέβασε θα τον δείτε να παίζει μπάλα με τον γιο του στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ είδαμε και λίγο από τον χώρο τους τον οποίο φαίνεται να τον έχουν κάνει εν μέσω της πανδημίας γήπεδο. Στο βίντεο φαίνεται και η κορούλα του ζευγαριού που είναι πιο μικρή σε ηλικία από τον αδελφό της.

Ορίστε και το βίντεο