Άγριες Μέλισσες: Ο ενωμοτάρχης "Προύσαλης" μιλάει για το σοβαρό τροχαίο που είχε

Του άλλαξε τη ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο ενωμοτάρχης

Ο ενωμοτάρχης "Προύσαλης" από τις Άγριες Μέλισσες, μιλάει για το σοβαρό τροχαίο που είχε και του άλλαξε ολόκληρη την θεωρία του, καθώς παραλίγο να χάσει την ζωή του πριν από μερικά χρόνια.

Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες, όπως και σε όλες τις σειρές αλλά και τις περισσότερες εκπομπές και show, έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού.

Οι ηθοποιοί όμως τις σειράς, δίνουν συνέντευξεις και μαθαίνουμε πράγματα για εκείνους που δεν γνωρίζαμε έως τώρα. Όπως το τροχαίο που είχε ο Γιώργος Σουξές πριν μερικά χρόνια και του άλλαξε τη ζωή. Μέχρι να επιστρέψουν όμως δείτε το αποκλειστικό που ο Δούκας θα βιάσει την Μυρσίνη

Τι είπε ο ενωμοτάρχης Προύσαλης για το σοβαρό τροχαίο που είχε

Στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός ενωμοτάρχης Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια με την μοτοσυκλέτα του, το οποίο του άλλαξε τη ζωή από τότε.

Νιώθετε φυλακισμένος μέσα στο σπίτι σας; Αντέχετε;

Φυλακισμένος στο σπίτι μου; Μαρία, εγώ έχω κάτσει επτά μήνες σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου με λάμες στο πόδι ύστερα από τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή που οδηγούσα. Δεν ήξερα για μήνες τι τροπή θα πάρει η υγεία μου, τι θα γίνει με το πόδι μου.

Σκεφτόμουν μέσα στο νοσοκομείο τις ώρες της μοναξιάς και αν γίνει ένας σεισμός ποιος θα με βοηθήσει. Όποιος έχει αναγκαστεί να μείνει μήνες και χρόνο σε νοσοκομείο με επεμβάσεις δεν πτοείται να μείνει σπίτι του. Στο νοσοκομείο παρακαλούσα να βρεθώ στο σπίτι μου. Μετά το τροχαίο τα βλέπω όλα αισιόδοξα.

Και να βαρεθώ στο σπίτι, που δεν βαριέμαι, γιατί με τις Άγριες Μέλισσες έτρεχα μαραθώνιο και το σπίτι μου ήταν άνω κάτω και τώρα βρήκα χρόνο να το τακτοποιήσω, βγαίνω στο μπαλκόνι και μιλάω στους γείτονες, ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούσα.

Δεν θέλω να κάνω άσχημα σενάρια με το μυαλό μου, αντιμετωπίζω ρεαλιστικά μια πανδημία και αξιοποιώ το χρόνο που έχω για να διαβάσω βιβλία, να ακούσω μουσική, να μιλήσω με φίλους από το τηλέφωνο. Θα έλεγα ότι και ως άνθρωπος είμαι μοναχικός, λαχταρώ την ησυχία του σπιτιού μου.