Ο Αντώνης Ρέμος στο Mega - Δεν φαντάζεστε τι θα δούμε

Ένα ειδικό πρόγραμμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αντώνης Ρέμος στο Mega - Δεν φαντάζεστε τι θα δούμε

Ο Αντώνης Ρέμος στο Mega, δεν φαντάζεστε τι θα δούμε δούμε από τον τραγουδιστή. Ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το κανάλι αλλά και εμάς που μένουμε στο σπίτι αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Αντώνης Ρέμος, σ’ ένα πρόγραμμα ειδικά για το MEGA.

Mε λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα. Δείτε εδώ και που πρόσφατα πριν την καραντίνα είχε πάει βόλτα με την Υβόννη

Τώρα, που «..η αλήθεια μοιάζει ψέμα», ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει , πως «..δεν τελειώσαμε» και εμείς αισιοδοξούμε , τραγουδάμε μαζί του και αφήνουμε τις μουσικές να μας κρατήσουν συντροφιά.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA

Ποιος ο Αντώνης Ρέμος που θα μας διασκεδάσει από το Mega

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.

Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα, ο Ρέμος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Πάσχα του 1995 στο κέντρο "Διογένης Palace", μαζί με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Στέφανο Κορκολή και Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά, υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music και προσανατολίζεται σε μία δισκογραφική καριέρα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ανακοινώνεται η μεταγραφή του στην Panik Records

Το πρώτο single που κυκλοφόρησε από τη νέα του δισκογραφική στέγη ήταν το "Δεν Ακούω Κανέναν", τον Απρίλιο του 2018. Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία "Η Ζωή Αλλιώς", που επί έξι συνεχόμενους μήνες ήταν στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay. Τον Ιούλιο του 2019 κυκλοφόρησε το single "Εδώ Και Τώρα".

Ακολουθεί το τραγούδι "Όλα τα δάκρυα" που σκαρφαλώνει στην κορυφή των charts, ενώ ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2020.