Κατά της πανδημίας Lady Gaga και ΠΟΥ - Ετοιμάζουν τρελή συναυλία!

Θα τους έχει όλους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατά της πανδημίας Lady Gaga και ΠΟΥ - Ετοιμάζουν τρελή συναυλία!

Μια τρελή all star συναυλία κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, μας φέρνει η Lady Gaga σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Ειδικότερα η συναυλία θα ονομάζεται One World: Together At Home» («Ο Κόσμος είναι ένας: Μαζί από το σπίτι») και έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου.

Η Gaga συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον φιλανθρωπικό κοινωνικό οργανισμό Global Citizen και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στην συναυλία αναμένεται αν δούμε τους:

Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

«Βγάλ' τε το πορτοφόλι σας, βοηθήστε και κατόπιν χαλαρώστε στην πολυθρόνα του σπιτιού σας και απολαύστε το σόου» είπε χαρακτηριστικά η ποπ-σούπερ σταρ.

Η συναυλία, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το protothema.gr θα αρχίσει να προβάλλεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Απριλίου (17:00 σύμφωνα με την ώρα Ειρηνικού). Η μετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει ταυτόχρονα από πολλά δίκτυα, όπως τα αμερικανικά ABC, NBC και CBS, το βρετανικό BBC αλλά και με live streaming μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες των YouTube, Facebook, Instagram, Twitter κ.α.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus είπε από μεριάς του ότι:

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια να νικηθεί η πανδημία του κορωνοϊού. Τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι επιστημονικά και έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία. Στηρίζουμε τους εργαζομένους στον κλάδο της περίθαλψης, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την αρρώστια. Μπορεί όλοι μας να έχουμε αναγκαστεί να κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας προσωρινά, όμως μπορούμε πάντα να συναντηθούμε εικονικά και να απολαύσουμε σπουδαία μουσική. Η συναυλία 'One World: Together At Home' αντιπροσωπεύει μια δυνατή επίδειξη αλληλεγγύης απέναντι σε μια πανανθρώπινη απειλή». Δείτε ωστόσο και την έκπληξη της Jennifer Aniston που θέλησε να δώσει λίγο χαρά σε μια νοσοκόμα.

Από την Lady Gaga και την συναυλία στην τρελή προσφορά της Rihana για την πανδημία

Το ποσό που έδωσε η Rihanna είναι τρελό, τουλάχιστον για εμάς. Ωστόσο η καλλιτέχνης είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, ενώ έχει ιδρύσει και το ίδρυμα «Clara Lionel Foundation» μέσω του οποίου δώρισε και το απίστευτο ποσό που θα διαβάσετε παρακάτω!

Ποιο είναι αυτό το πόσο; Ετοιμαστείτε να πέσετε ξεροί γιατί η Rianna έδωσε πέντε εκατομμύρια μέσω του ιδρύματος, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν σε οργανισμούς που έχουν αναλάβει να βοηθήσουν με διάφορα μέσα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τα χρήματα δόθηκαν για να "προετοιμάσουν τις κοινότητες με σημαντικά εργαλεία προστασίας, ιατρικά εφόδια, εξοπλισμό και παροχή φαγητού' γράφει χαρακτηριστικά ανάρτηση του ιδρύματος που έγινε στην σελίδα του στο Facebook