Αδιανόητη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητη δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1

Αδιανόητη η δήλωση που έκανε στον αέρα του ANT1 ο γνωστός παρουσιαστής. Δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου και ειδικότερα για ποιον!

Μια αποκάλυψη για μια παλιά, λατρεμένη, Ελληνίδα ηθοποιό έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορωνοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

Ωστόσο και ο γνωστός παρουσιαστής μας έκανε μια αποκάλυψη για την Ρένα Βλαχοπούλου και για το είχε γίνει, όταν είχε πάει κάποια στιγμή σπίτι της για να της πάρει συνέντευξη.

"Θα σου αποκαλύψω ότι πήγα να πάρω συνέντευξη στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου και με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια και να πάω με τα πατάκια μέχρι το σημείο της συνέντευξης για να μην κάνω γραμμές στο ξύλο" είπε χαρακτηριστικά με τον Τάκη Ζαχαράτο να του αποκρίνεται:

"Προ κορονοϊού, ήξερε κάτι η Ρένα"

"Έβγαλα παπούτσι και με την κάλτσα ανέβηκα στο πατάκι και πήγα τσουλώντας" είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. Τι κάνει ωστόσο στο σπίτι ο Νίκος Χατζηνικολάου; Δείτε πως πέρασε την καραντίνα του!

Ορίστε και η συνέντευξη του Τάκη Ζαχαράτου

Από την αδιανόητη δήλωση στον αέρα του ANT1 στην συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τον γιο του

Ο γνωστός δημοσιογράφος όπως είναι φυσικό ανησυχεί για τον γιο του Πάνο, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση και έγραψε:

«Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι’ αυτόν με όσα συμβαίνουν... Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!». Δείτε και πως περνάει τον χρόνο του με τα παιδιά του εδώ