Αλέξης Παπαχελάς: Σόκαρε στον αέρα του ΣΚΑΪ - "Ξαφνικά ήμουν στην εντατική..."

Τι είπε για την περιπέτειά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παπαχελάς: Σόκαρε στον αέρα του ΣΚΑΪ -

Σοκάρουν τα λόγια του Αλέξη Παπαχελά για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μιλά στην Σία Κοσιώνη και στον ΣΚΑΪ για τα όσα πέρασε. "Ξαφνικά ήμουν στην εντατική" είπε μεταξύ άλλων με τον ίδιο να μας λέει να προσέχουμε τον ιό.

Ο Αλέξης Παπαχελάς είχε βρεθεί θετικός στον ιό, που σαρώνει με τον ίδιο να μεταφέρετε ακόμα και στην εντατική. Τώρα ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο κανάλι του ΣΚΑΪ για τα όσα πέρασε και για το πως βίωσε την ασθένεια.

Ειδικότερα μέσω σύνδεσης με Skype ο δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τα όσα είπε ήταν συγκλονιστικά:

"Το που το κόλλησα δεν έχει νομίζω σημασία. Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι προσέξετε πάρα πολύ. Την πρώτη εβδομάδα ήμουν στο σπίτι. Είχα βήχα και πυρετό. Σα βαριά γρίπη. Το υποτίμησα. Εγώ δεν ήμουν ηλικιωμένος. Θέματα υγείας δεν είχα εκτός από παραπάνω κιλά. Ξαφνικά βρέθηκα να γίνομαι 59 στην εντατική. Πάρτε αυτό το πράγμα σοβαρά. Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους.

Ένα πράγμα που κατάλαβα με δύσκολο τρόπο είναι πόσα λίγα ξέρουν οι επιστήμονες για αυτόν τον ιό. Μόλις 3-4 μέρες μάθανε πως όσο πιο γερή κράση έχεις τόσο πιο πεισματάρης γίνεται ο ιός και σου επιτίθεται. Πράγμα που εξηγεί και όλα αυτά τα κρούσματα που διαβάζουμε. Κάθε μέρα μαθαίνουν και κάτι καινούργιο".

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε

Ο Αλέξης Παπαχελάς που σόκαρε με τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ για τον ιό είχε στείλει και ένα ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό

Ο Αλέξης Παπαχελάς μίλησε για τη δύσκολη προσωπική του μάχη με τον κορωνοϊό μέσα από άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή, με τον ίδιο να στέλνει και ένα δημόσιο ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικού του νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύτηκε.

Το θέμα προβλήθηκε και στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" που έπαιξε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε προς τους γιατρούς και νοσηλευτές ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αυτό είναι και το βίντεο