Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού: "Μετά τον χαμό του Κώστα Βουτσά βρίσκω καταφύγιο στην..."

Συγκίνησαν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η Αλίκη Κατσαβού:

Ράγισαν καρδιές τα όσα είπε η Αλίκη Κατσαβού με αφορμή το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά με την ίδια να λέει πουν βρίσκει καταφύγιο, μετά και τον χαμό του.

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τον Κώστα Βουτσά και την συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατό του και τα λόγια της μας συγκίνησαν. Η ίδια αναφέρθηκε στο μνημόσυνο που έγινε εξ αποστάσεως, αλλά φυσικά και στον άντρα της που της λείπει. Ο μικρός Φοίβος είναι εκείνος που της "δίνει" δύναμη.

“Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω" είπε χαρακτηριστικά η Κατσαβού για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που έφυγε απόν την ζωή στις 26 Ιανουαρίου. Μάλιστα η ίδια μετά τον θάνατό του είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία που μας ανατρίχιασε.

Αναφορικά με το μνημόσυνο η Κατσαβού είπε στην εκπομπή τα εξής:

"Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν.

Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε”,

Εκτός από την Αλίκη Κατσαβού ράγισε καρδιές και το βίντεο της Θεοδώρας Βουτσά για τον Κώστα

Ειδικότερα η κόρη του λατρεμένου ηθοποιού ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο και στο youtube με την ίδια να γράφει στην περιγραφή τα εηξής:

"Μπαμπα μου, Σημερα συμπληρωνονται 40 μερες απο την μερα που αποφασισες να φυγεις.

Λενε οτι η ψυχη πριν φυγει επισκεπτεται ολα τα μερη που αγαπησε οσο ηταν στη γη. Ειμαι σιγουρη οτι πηγες σε ολα τα θεατρα, στην Επιδαυρο, στο Ηρωδειο, στο Κρατικο. Θα καθησες στο καμαρινι σου στο Περοκε, στο Γκλορια, σε ολα τα θεατρα στα οποια επαιξες, της Ελλαδας και του εξωτερικου, οπου εκανες τοσο κοσμο να γελασει, να σ ‘ αγαπήσει. Θα πήγες σε ολα τα μέρη που έκανες γύρισμα, σε ολα τα στουντιο που έκανες μοντάζ...

Στις 40 μερες, λενε, η ψυχη βρισκει το ΦΩΣ και ανεβαίνει, ψηλα.

Η Μαργαρίτα, η τεταρτη κορη σου, μας εγραψε ενα τραγουδι, να με βοηθησει να αποχαιρετησω την ψυχη σου και να της ευχηθω να βρει γρηγορα το φως.

Να σου πω οτι θα εισαι παντα πΑρΩν, παντα το Α και το Ω μας. Σ'αγαπαμε πολυ μπαμπα"

Ορίστε και το βίντεο