Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Mega! "Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε..."

Τι συνέβη και έγινε έξαλλος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Mega!

Χαμός επικράτησε χθες, Δευτέρα 6 Απριλίου στην ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA. Ένα γεγονός που σημειώθηκε έκανε τον παρουσιαστή να βγει εκτός εαυτού αφού μπλέχτηκε και το όνομα της συζύγου του. «Η κυρία Στεφανίδου έκανε το δικό της ρεπορτάζ», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ευαγγελάτος, συνδέθηκε μέσω μέσω skype με κάτοικο της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, οποίο ήταν εκείνος που έκανε το κάλεσμα για την διαμαρτυρία που διοργανώθηκε έξω από εκκλησία όπου έγιναν συλλήψεις. Το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν ήταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση στο πλατό.

Ο κύριος Ανέστης Μπατζαλής, όπως είναι το όνομα του, ισχυρίστηκε ότι ο χώρος ήταν μεγάλος για όσους ήταν στο συγκεκριμένο σημείο δηλαδή έξω από την εκκλησία, ενώ ανέφερε πως στα super market είναι πολύ μικρότερος για τα άτομα που δέχονται να κάνουν τα ψώνια τους με αποτέλεσμα να υπάρχει ουσιαστικά μεγαλύτερος κίνδυνος. Ο ίδιος παραδέχτηκε η πράξη τους ήταν παράνομη ωστόσο συνέχισε να επιμένει στα super market και πως αυτά είναι το πρόβλημα.

Το συνέβη και μπλέχτηκε το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου;

«Είστε πιο πιστοί από εμάς που δεν πάμε στην εκκλησία και που σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή;», είπε στην αρχή ο Νίκος Ευαγγελάτος φανερά εκνευρισμένος στον αέρα της εκπομπής του. Ωστόσο, βγήκε εκτός εαυτού όταν αναφέρθηκε το όνομα της συζύγου του, Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά και ξανά το θέμα με τα super market.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είπε σε έξαλλη κατάσταση: «Άντε πάλι με τα σούπερ μάρκετ. Αν έχετε συγκεκριμένη καταγγελία για σούπερ μάρκετ που παρανομεί είμαι εδώ να την καταγράψω, αλλά τώρα μιλάμε για αυτό που εσείς κάνετε. Κύριε Μπατζαλή ο Χριστός διέλυσε τους εμπόρους έξω από τον ναό γιατί δεν έχει σημασία ποιος πιστεύει πιο πολύ. Εκτός αν αυτό που κάνατε το συγκρίνετε με τον ναό και τους εμπόρους. Το ακούω και μου σηκώνονται τα μαλλιά».

Με τον καλεσμένο του να απαντά: «Η κυρία Στεφανίδου γιατί μας αποκάλεσε τσίρκο και αίρεση;» και στην συνέχεια τον παρουσιαστή να λέει την δική του άποψη: «Η κυρία Στεφανίδου έκανε το δικό της ρεπορτάζ, το οποίο προσωπικά το είδα και ήταν εξαιρετικό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα».

Στο τέλος εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος έκοψε τη σύνδεση με τον καλεσμένο του και ζήτησε δημόσια συγγνώμη λέγοντας «Συγχωρήστε με αν αγανακτώ και αν ύψωσα και τους τόνους και να ζητήσω και από τον κύριο Μπατζαλή την κατανόησή του αν και διαφωνώ ριζικά μαζί του και θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από ανθρώπους ίσως ανεγκέφαλους, ίσως που δεν καταλαβαίνουν».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως έσκασε και μια έκτακτη ανακοίνωση για τον Νίκο Ευαγγελάτο.