Ανείπωτη θλίψη! Πέθανε στα 32 του διάσημος τραγουδιστής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανείπωτη θλίψη! Πέθανε στα 32 του διάσημος τραγουδιστής

Ανείπωτη θλίψη έφερε στον κόσμο της μουσικής, αλλά φυσικά και στους φαν του η είδηση ότι πέθανε ένας διάσημος τραγουδιστής. Μάλιστα ήταν μόλις 32 ετών.

Ο λόγος για τον Black The Ripper, κατά κόσμον Dean West (το πραγματικό του όνομα) που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών αφήνοντας ένα κενό στον χώρο της μουσικής.

Ο ίδιος ήταν ράπερ και γνωστός στην underground σκηνή της Βρετανίας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με μηνύματα για τον χαμό του. Θλίψη έφερε βέβαια και ο θάνατος ενός ηθοποιού που ήταν μόλις 16 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα γνωστά τα αίτια θανάτου του νεαρού, που έφυγε από την ζωή.

Black the Ripper τραγουδιστής

Ανείπωτη θλίψη και για διάσημη ηθοποιό που πέθανε

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε η ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «Πούσι Γκαλόρ» τη δεκαετία του 1960. Έφυγε σε ηλικία 94 ετών.

Η Όνορ Μπλάκμαν απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα Guardian από την οικογένειά της.

«Εκτός από λατρεμένη μητέρα και γιαγιά, η Όνορ ήταν μια ηθοποιός με αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυάζοντας εκπληκτικά την ομορφιά με το μυαλό και τη σωματική ικανότητα, μαζί με τη μοναδική φωνή της και την εργασιακή ηθική της» τόνισε η οικογένειά της.

Η Μπλάκμαν ερμήνευσε τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» του 1964. Το 1961 είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική, κατασκοπευτική σειρά «Οι εκδικητές».

Όνορ Μπλάκμαν ηθοποιός