Κορωνοϊός: Θρήνος για τον Πεπ Γκουαρδιόλα - Πέθανε η μητέρα του από τον ιό

Μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θρήνος για τον Πεπ Γκουαρδιόλα - Πέθανε η μητέρα του από τον ιό

Θρήνος επικρατεί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα τις τελευταίες μέρες, καθώς πέθανε η μητέρα του από τον κορωνοϊό. Μεγάλη θλίψη σε όλη την οικογένεια του Καταλανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ντολόρς Σάλα Καριό έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών χτυπημένη από τον κορονοϊό, ενώ την είδηση γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της, η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πόνος για τον 49χρονο Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι διπλός, καθώς λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που υπάρχουν δεν μπορεί να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του αυτή τη στιγμή και να δώσει το δικό του αντίο στην μητέρα του.

Όλα όσα αναφέρθηκαν για την μητέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα που πέθανε από τον ιό

«Η οικογένεια της Μάντσεστερ Σίτι είναι συντετριμμένη και γνωστοποιεί τον θάνατο από κορονοϊό της μητέρας του Πεπ, Ντολόρς Σάλα Καριό, στην Μανρέσα της Βαρκελώνης. Ήταν 82 ετών. Όλοι στο κλαμπ στέλνουμε τις ευχές μας σε τούτη τη δύσκολη στιγμή στον Πεπ, την οικογένειά του και τους φίλους» έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει αλύπητα την Ισπανία, που μέχρι στιγμής μετρά 13.341 νεκρούς και πάνω από 136.000 κρούσματα.

Σοκαριστικές εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία της Ισπανίας

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του COVID-19 στην Ισπανία αυξήθηκε στους 2.182, με 462 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία επικαλούμενα στοιχεία των υγειονομικών υπηρεσιών.

Ενώ ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων αυξήθηκε από χθες κατά 4.517, για να φθάσει στα 33.089 κρούσματα σήμερα όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες.

Σημειώνεται πως με βάση τα παραπάνω στοιχεία, ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης της χώρας για άλλες 15 ημέρες, την στιγμή που η Ισπανία έχει αυξήσει την ικανότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ.

Ανησυχία να επισημάνουμε έδειξαν οι επιστήμονες για την παθογένεια της νόσου. Πώς λειτουργεί ο επιφανειοδραστικός παράγοντας των πνευμόνων;