Στιγμές αγωνίας για πρώην συνεργάτη της «Ελένης» - «Δεν ξέρω τι με περιμένει»

Η εξομολόγηση για τη ζωή στην Νέα Υόρκη εν μέσω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές αγωνίας για πρώην συνεργάτη της «Ελένης» - «Δεν ξέρω τι με περιμένει»

Στιγμές αγωνίας περνάει πρώην συνεργάτης της εκπομπής «Ελένης» που προβάλλεται στον ALPHAtv. Ζει τα τελευταία χρόνια στην Νέα Υόρκη και μίλησε δημόσια για τα όσα τις τελευταίες ημέρες εν μέσω της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού στην χώρα. «Δεν ξέρω τι με περιμένει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο λόγος για τον πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Φαίδων Κεφαλέα. Ο ίδιος μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε», της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε τι συμβαίνει στην Νέα Υόρκη με την πανδημία του ιού.

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι εδώ περίπου 5 χρόνια κι η εικόνα της Νέας Υόρκης δεν θυμίζει σε τίποτα την Νέα Υόρκη που όλοι ξέραμε. Ακόμη δεν έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα. Μας; Έχουν γίνει μόνο κάποιες συστάσεις… ζούμε μέρα με τη μέρα να δούμε τι θα προκύψει. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με λίγα λόγια».

Επίσης αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, λέγοντας: «Μου λείπει η οικογένειά μου, οι δικοί μου άνθρωποι, η μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι τόσο μακριά» και συνέχισε «Είμαι στο σπίτι, προσπαθώ να προσέχω. Ανησυχώ πολύ για το αύριο. Δεν ξέρω τι με περιμένει. Δεν ξέρω τι μας ξημερώνει..».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια απίστευτη ανατροπή στον ALPHAtv. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Ο Φαίδων Κεφαλέας έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού ήταν ένας από τους αγαπημένους της συνεργάτες. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο Φαίδωνας Κεφαλέας άφησε πίσω του τα τηλεοπτικά πλατό για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας. Συγκεκριμένα ταξίδεψε στην Αμερική όπου και ερωτεύτηκε.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει δεν γινόταν ο παρουσιαστής να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη: «Από την Ελένη Μενεγάκη έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Έχουμε καιρό να τα πούμε και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε», είπε κλείνοντας ο Φαίδωνας.