Influencer γνώριζε πως είναι θετική στον κορωνοϊό και έκανε διακοπές - Τώρα ζητάει συγγνώμη

Εξοργισμένα τα μηνύματα τον followers

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Influencer γνώριζε πως είναι θετική στον κορωνοϊό και έκανε διακοπές - Τώρα ζητάει συγγνώμη

Influencer γνώριζε πως είναι θετική στον κορωνοϊό και έκανε διακοπές, τώρα ζητάει συγγνώμη εμφανώς μετανιωμένη από τους followers της, οι οποίοι σχολίασαν αρνητική το γεγονός πως βρήκε το τεστ αλλά έκανε και διακοπές.

Ήταν 18 Μαρτίου, όταν η Arielle Charnas, μια Αμερικανή fashion blogger με 1,3 εκατομμύρια οπαδούς ανακοίνωνε στα social media της ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Το post της προκάλεσε αρχικά οργή για το πώς η Charnas μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε τεστ ενώ υπήρχαν λίγα διαθέσιμα στη Νέα Υόρκη.

Πως ζητάει συγγνώμη η influencer που ταξίδεψε με κορωνοϊό

11 ημέρες μετά, τρεις ημέρες δηλαδή από την απομόνωση που πρέπει να έχουμε η Charnas δημοσίευσε μια άλλη εικόνα, που έδειχνε να βρίσκεται στα Hamptons.

Η Charnas ξεσήκωσε και πάλι αρνητικά σχόλια από τους folllowers της και άλλους χρήστες του Instagram, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι είχε μετακινηθεί από τη Νέα Υόρκη στα Hamptons και δεν μπήκε δηλαδή σε καραντίνα. Εκείνη διέγραψε το post αλλά τα σχόλια την έλεγαν ανεύθυνη.

Ο σύζυγός της, Brandon Charnas, λίγο αργότερα τα έβαλε με χρήστες στο Twitter λέγοντας “είστε άσχετοι”. Σε ένα άλλο μήνυμα αποκάλεσε “loser” και της είπε να “αποκτήσει προσωπική ζωή”.

Ο Brandon έχει επίσης τον ιό, όπως και η νταντά της Charnas, η οποία μένει μαζί τους στα Hamptons.Την Πέμπτη, η ίδια δημοσίευσε ένα απολογητικό μήνυμα στα stories της στο Instagram. Κλαίγοντας, είπε: “Λυπάμαι αν έχω προσβάλλει ή πληγώσει κάποιον τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Απλώς προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όπως είμαι σίγουρη ότι κάνουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι », είπε.« Λυπάμαι αν απογοήτευσα την κοινότητά μου με οποιονδήποτε τρόπο » πρόσθεσε. Με συμπτώματα του ιού όμως είναι και η J. K. Rowling

Σε μια γραπτή δήλωση, ανέφερε λεπτομέρειες, λέγοντας πως έμεινε σε απομόνωση 14 ημερών από την εμφάνιση των συμπτωμάτων και όχι από την ημέρα των αποτελεσμάτων του τεστ η οποία ήρθε περίπου μια εβδομάδα αργότερα. «Ήμασταν και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στη λήψη κατάλληλων προφυλάξεων, και πάλι μέσω των συνεχόμενων συνομιλιών μας με επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, όπως κάναμε και για να φύγουμε από το Μανχάταν χωρίς να έρθουμε σε επαφή με κανένα άτομο από το σημείο Α στο σημείο Β», έγραψε.