Ελένη: Αποκάλυψε στον αέρα του Alpha το μήνυμα που δέχτηκε - Η αποστομωτική απάντηση της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Αποκάλυψε στον αέρα του Alpha το μήνυμα που δέχτηκε - Η αποστομωτική απάντηση της

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα του Alpha το μήνυμα που δέχτηκε. Η παρουσιάστρια είπε επίσης και την αποστομωτική απάντηση της. Τι της έστειλε κάποια τηλεθεατής και την ενόχλησε;

Μία Ελληνίδα που ζει στις ΗΠΑ έστειλε τα ξημερώματα στην παρουσιάστρια ένα e-mail και μεταξύ άλλων έγραφε ότι η εκπομπή της παρουσιάστριας, αλλά και άλλες εκπομπές δεν αναφέρουν σωστές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και επισήμανε ότι «το σύστημα λειτουργεί πολύ σωστά, άσχετα με αυτά που προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜΕ».

Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη διάβασε το μήνυμα και απόρησε γιατί δεν θυμόταν πως είχε αναφέρει κάτι κακό στην εκπομπή της.

«Μα και εγώ το διάβαζα σήμερα το πρωί και λέω «τι έχουμε πει;» Εμείς μιλάμε για αυτά που παίζουν και παγκόσμια και έχουμε βγάλει και γραμμές και από εκεί και μας έχουν μιλήσει. Και θα έχουμε και σε λίγο πάλι σύνδεση με τη Νέα Υόρκη» είπε μεταξύ άλλων.Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια απίστευτη ανατροπή στον ALPHAtv. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.

Να θυμίσουμε πως η πολιτεία της Νέας Υόρκης, είναι το επίκεντρο της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, καθώς κατέγραψε 594 νέους θανάτους σε 24 ώρες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των θυμάτων σε 4.159 την Κυριακή.

Ολοι το περίμεναν, βλέποντας διαδοχικά τις εικόνες από την Κίνα και μετά την Ιταλία και Ισπανία, αλλά κανείς δεν περίμενε το πλουσιότερο και ισχυρότερο κράτος της Γης να εμφανίσει αυτή την τριτοκοσμική εικόνα. Και όπως πάντα τις αδυναμίες των ηγετών τις πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι.

Μπορεί ο ιός να μην κάνει διακρίσεις αλλά κάνει η κοινωνία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε τι θα φάνε δεκάδες χιλιάδες μετανάστες σε περιοχές του Κουίνς και πώς θα ζήσουν αν δεν βγουν να δουλέψουν.