Απίστευτο άδειασμα του Χρήστου Δάντη: «Κάθε άχρηστος, @γ@μητος και αποτυχημένη τρέχουν από εδώ και από εκεί»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο άδειασμα του Χρήστου Δάντη: «Κάθε άχρηστος, @γ@μητος και αποτυχημένη τρέχουν από εδώ και από εκεί»

Απίστευτο άδειασμα του Χρήστου Δάντη στα social media.«Κάθε άχρηστος, @γ@μητος και αποτυχημένη τρέχουν από εδώ και από εκεί». Τι συνέβη και για ποιο λόγο ξέσπασε ο τραγουδιστής;

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε στα social media. Αφορμή στάθηκαν τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε κάτω από βίντεο με covers τραγουδιών που δημοσίευσε στο YouTube.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απαντά ο τραγουδιστής σε τέτοιου είδους σχολιασμούς. Εκείνος πήρε θέση, τους τα «έχωσε» και πολλοί μάλιστα τον υποστήριξαν.

Διαβάστε το απίστευτο ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη

«Κάθε άχρηστος,αποτυχημένος,κουφός,ανυπόληπτος,αδικημένος,ερωτοχτυπημένος,αδαής,χαζός,φοβιτσιάρης,ξερόλας,άμουσος,μαμάκιας,αγάμητος,γρουσούζης,κερχανατζής γιαμπανάς,ζεβζέκης και κάθε καταπιεσμένη λουλουδαρπαχτρα αποτυχημένη μπουζουξού έχουν άποψη στα Social Media και την τρέχουν από δω κι από κει σαν τη στολισμένη νύφη για να νιώσουν καλύτερα για την αποτυχία και την έλλειψη παιδείας όσον αφορά τα μουσικά θέματα.

Κατά καιρούς,έχω διαβάσει κι έχω ακούσει διαφορα.

Άλλες φορές το βουλώνω για να δείξω «ανωτερότητα»,κι άλλες -όπως αυτή- «ξεσπαω» (όπως θα λέγε ο κάθε δημοσιογραφισκος της Κακιάς ώρας που μας έχει ζαλίσει με τη μανιέρα γιατί κι αυτός δεν ξέρει γράμματα αλλά είχε «κονέ» ή τελικά έχει εκπέσει εντελώς το επάγγελμα). Όχι μάγκες,δε δείχνω ανωτερότητα γιατί στραβώνω κι εγώ. Άνθρωπος είμαι! Δείτε ωστόσο και την έξοδο που είχε πριν λίγο καιρό με την γυναίκα του και τα παιδιά του

Αντίστοιχα στις δυο παρακάτω περιπτώσεις,καταλαβαίνουμε ότι η πρώτη άποψη είναι κάποιας αποτυχημένης τραγουδιαρας που δεν κατάφερε Ν αναδειχτεί και τα ρίχνει όλα στον πεσμένο της «αποτέτοιον» και η δεύτερη ότι μιλάμε για έναν τύπο που προφανώς αν σηκώσει τη χορδή της κιθαρας και κάνει bend,θα μας ξηλώσει τ αυτιά απ το φάλτσο,η θα του σπάσει το δάχτυλο.

Ότι κάνω,το κάνω με απόλυτο σεβασμο στη μουσική και τους αρχικούς εκτελεστές,κι από καψούρα,κι όχι για να συγκριθώ,ή να αφορίσω την πρώτη εκτέλεση των τραγουδιών.

Το κάνω γιατί είμαστε μια παρέα εγώ κι εσείς.

Το κάνω επίσης,επειδή μπορώ.

Απολαύστε τους και να χαιρόμαστε την Ελληνική μας υπερηφάνεια αφού «οι ξένοι» το κάνουν καλύτερα.

Υ.Γ.

Μια ψυχή θα με «μαλώσει» που δεν κρατήθηκα,αλλά όπως είπα και πριν,άνθρωπος είμαι..», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του: