Η Tyra Banks το έριξε στο φαγητό - Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχει πάρει

Έγινε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Tyra Banks το έριξε στο φαγητό - Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχει πάρει

Ένα από τα πιο γνωστά super models του 21ου αιώνα, η Tyra Banks δε δίστασε στιγμή και αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό μαζί με τον άντρα της το έχει ρίξει στο φαγητό, και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα κιλά έχει πάρει.

Πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες που έχουν περπατήσει στις πασαρέλες και έχει τιμήσει με την παρουσία της τον οίκο της Victoria's Secret, ενώ εδώ και πάνω από μία δεκαετία, είναι η κεντρική παρουσιάστρια του America's Next Top Model.

Το μοντέλο είναι και παραγωγός της εκπομπής και για το λόγο αυτό είχε κάνει το δικό της σχόλιο για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελικού του GNTM.

Η Tyra Banks ήταν ανέκαθεν το μοντέλο που προκαλούσε εγκεφαλικά σε όποιον έβλεπε το κορμί της και όχι άδικα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό το super model έχει αφήσει λίγο πίσω της την υγιεινή ζωή και έχει βάλει μερικά κιλάκια.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar, από πέρυσι τον Μάιο έχει πάρει συνολικά 12 κιλά αλλά δεν το μετανιώνει. «Τα βράδια παραγγέλνω το ίδιο φαγητό από δύο διαφορετικά μαγαζιά, και τα συγκρίνω με τον άντρα μου και το γιο μου» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Ποια είναι η Tyra Banks

H Tyra Lynne Banks γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1973 και στο χώρο της μόδας έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο BanX. Είναι περσόνα της αμερικανικής τηλεόρασης, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, συγγραφέας, μοντέλο ενώ έχει υπάρξει και τραγουδίστρια.

Γεννήθηκε στο Inglewood της Καλιφόρνια και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ στα 15 της χρόνια, ενώ ήταν η πρώτη Αφροαμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στο GQ και το Sports Illusrated Swimsuit Issue, στο οποίο εμφανίστηκε συνολικά 3 φορές.

Ήταν άγγελος της Victoria's Secret από το 1997 έως το 2005 ενώ τη δεκαετία του 00', η Tyra Banks αποτέλεσε ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα.

TAGS