Σάλος με το διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ - Το τρικ που δεν πρόσεξε κανείς

Το μοναδικό της κόλπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος με το διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ - Το τρικ που δεν πρόσεξε κανείς

Η Βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμα που έκανε απευθυνόμενη στον αγγλικό λαό, έκανε ένα μοναδικό τρικ, το οποίο φαίνεται να μην πρόσεξε κανείς, ενώ από τη μέρα που έγινε γνωστός έχει επικρατήσει κανονικός σάλος στο παλάτι.

Οι επικοινωνιολόγοι του παλατιού ετοίμαζαν εδώ και μέρες το διάγγελμα που θα έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, το οποίο είναι το τέταρτο κατά τη διάρκεια της βασιλείας της.

Η Ελισάβετ είχε μιλήσει ξανά κατά τη διάρκεια του πολέμου του κόλπου, στο θάνατο της Νταϊάνα το 1997 αλλά και στο θάνατο της μητέρας της το 2002.

Έτσι, η Ελισάβετ με σκοπό να απευθυνθεί στον αγγλικό λαό, και να σιγουρευτεί πως η προσοχή τους θα είναι στραμμένη σε όσα λέει, αφαίρεσε από το γραφείο της όλες τις φωτογραφίες και τα κάδρα.

Τι ανέφερε η Ελισάβετ στο διάγγελμά της

«Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή» στην υγειονομική περίθαλψη του δημόσιου συστήματος υγείας (NHS) και όλους τους άλλους επαγγελματίες υγείας που φροντίζουν καθώς και όλους εσάς που μένετε στο σπίτι, βοηθώντας έτσι να προστατευτούν οι πιο ευάλωτοι.

Στα χρόνια που θα έρθουν, θα είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, όπως και αυτοί που θα ακολουθήσουν μετά από εμάς, θα λένε ότι οι Βρετανοί ήταν δυνατοί. Έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Θα συναντηθούμε με τους φίλους μας, θα συναντηθούμε με τις οικογένειές μας, θα συναντηθούμε ξανά

Σας μιλώ γνωρίζοντας ότι διανύουμε μια ολοένα και περισσότερο δύσκολη περίοδο. Μια περίοδο που έχει διακόψει τη ζωή στη χώρα. Μια διακοπή που έχει επιφέρει θλίψη σε κάποιους, οικονομικές δυσκολίες σε πολλούς και τεράστιες άλλες στην καθημερινή ζωή όλων μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ανέβασε ένα απόσπασμα από τα λόγια της Ελισάβετ: