Έλλη Κοκκίνου: Βόλτα στην Γλυφάδα με την μαμά της - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Τις "τσάκωσε" ο φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου: Βόλτα στην Γλυφάδα με την μαμά της - Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η Έλλη Κοκκίνου, πριν ακόμα ξεκινήσει η καραντίνα, είχε κάνει μαζί με τη μαμά της μία βόλτα στην Γλυφάδα και ο φακός τις "τσάκωσε"! Οι δύο κυρίες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και αυτό φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει στο σπίτι της όπως όλοι προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό και να βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσή τους.

Ωστόσο πριν ακόμα ξεκινήσει η καραντίνα, και συγκεκριμένα στις 7/03 , ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την είχε "συλλάβει" μαζί με τη μαμά της σε βόλτα στη Γλυφάδα.

Η Έλλη Κοκκίνου μαζί με το σκύλο της και τη μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ, κάτι που αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια βέβαια μας έχει δείξει ακόμη μία φορά τη μαμά της, με την οποία έχουν τρελή ομοιότητα! Δείτε τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει.

Έλλη Κοκκίνου μητέρα
Έλλη Κοκκίνου Γλυφάδα

Όλα όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για τον λόγο που δεν βγαίνει από το σπίτι της

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως από την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊού μένει σπίτι, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί πολλές φορές, οπότε προτιμάει να μην βγαίνει έξω.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είπα ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Εγώ είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό. Άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό, ούτε να κάνει πλακίτσα. Και από τότε που έγινε όλο αυτό, είμαι σπίτι.

Γιατί εγώ δε θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου, σε μένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι, προσέχω για να έχω». Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.