Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η ατάκα για τον «δικό της Νίκο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον Νίκο Ηλιόπουλο

Για ακόμη μία φορά, στη σημερινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού, για τον αγαπημένο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο, στον οποίο αναφέρθηκε ως «ο δικός μου Νίκος».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και έτσι οι αναφορές της σε εκείνον γίνονται όλο και πιο συχνές κατά τη διάρκεια των εκπομπών της.

Λίγο νωρίτερα μέσα στη μέρα, η παρουσιάστρια είχε κάνει ένα σαρδάμ, αναφερόμενη για ακόμη μία φορά στον Νίκο Ηλιόπουλο.

Σήμερα, η Φαίη Σκορδά είχε συνδεθεί μέσω Skype με τον Νίκο Κωνσταντή, ο οποίος εξηγούσε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να καθαρίσουμε με ευκολία τα φωτιστικά του σπιτιού μας. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε μία πανέμορφη γάτα και το πλατό αμέσως τη σχολίασε.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ τώρα, επειδή με όλο αυτό που έγινε δεν μπορούσα να προσέχω τις γάτες και τις έχω δώσει για φιλοξενία. Μου λείπουν. Τις έδωσα στον Νίκο, όχι τον Νίκο Κωνστάντη, τον δικό μου Νίκο. Το λέω για να καταλάβουμε τη διαφορά…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αναφορά που έκανε:

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά αναφέρεται on air στον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά μίλησε με την Έλλη Κοκκίνου μέσω skype και μεταξύ άλλων την ρώτησε με ποιον μένει και αν της λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο που όλοι περνούν δύσκολα και βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτι τους λόγω κορωνοϊού και των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Πριν απαντήσει ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου, η παρουσιάστρια του Πρωινού αναφέρθηκε στο πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα στο σπίτι της και πόσο της λείπει ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος αυτές τις ημέρες που δεν μπορεί να τον δει.

«Αυτή την ερώτηση σου την έκανα πολύ ανθρώπινα. Θα πω κάτι, αλλά δε θέλω να το συνεχίσω… Αυτές τις μέρες, είπα πραγματικά δε θέλω να είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί… μου έχει κακοφανεί πάρα πολύ» κάνοντας γνωστό πως η Φαίη Σκορδά αυτές τις ημέρες δεν μπορεί να δει το σύντροφο της.