Η Δανάη Μπάρκα με κολάν και μπουστακι στο... δάσος! Χαμός με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε

Ποζάρει όπως δεν την έχετε ξαναδει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δανάη Μπάρκα με κολάν και μπουστακι στο... δάσος! Χαμός με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε

Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία προκάλεσε σωστό χαμό. Συγκεκριμένα, είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό με το κολάν της και το μπουστάκι της να ποζάρει μέσα στο δάσος.

Πρόκειται για μία γυναίκα που αισθάνεται πολύ άνετα με το σώμα της και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνησή της. Η Δανάη Μπάρκα δεν έχει διστάσει να μιλήσει αρκετές φορές για την εμφάνισή της και για το πόσο ευχαριστημένη είναι με αυτή.

Η αυτοπεποίθησή της φαίνεται μέσα από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, και για το λόγο αυτό αποτελεί την απόλυτη έμπνευση για όλες τις γυναίκες που ντρέπονται να δείξουν το δικό τους σώμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα

Η ηθοποιός θέλησε να ξεφύγει λίγο από την καραντίνα που την έχει καταβάλει, και για την οποία έστειλε ένα όμορφο μήνυμα τις προηγούμενες μέρες, και έτσι έκανε ένα throwback λίγους μήνες πριν όταν βρισκόταν στο Κιλκίς.

«Τότε που χοροπηδούσαμε στα δέντρα,και κάναμε μετακινήσεις χωρίς λόγο στις εξοχές,και μπαίναμε στο αμάξι για ώρες ατέλειωτες μέχρι να ανακαλύψουμε και την τελευταία σπιθαμή ενός τυχαίου χωριού με τις φίλες μου. 2 μήνες πριν .. Κιλκίς. Θα τα ξανακάνουμε και θα είμαστε και καλύτεροι άνθρωποι!!

Εντάξει όχι όλοι..κάποιοι μένουν σπιτι και γίνονται χειρότεροι, κριτικάρουν, κουτσομπολεύουν όλη μέρα με άλλους, ψάχνουν να βρουν «το λάθος» και μαυρίζουν το είναι τους στους 4 τοίχους ...εμείς θα είμαστε απ' τους άλλους παιδιά! Που θα βγούμε δυνατοί,χαμογελαστοί,θα προσφέρουμε βοήθεια,θα αγκαλιάζουμε κόσμο και θα αγαπάμε τον εαυτό μας ..και όταν λέω εμείς εννοώ και εγώ και εσειιιις που θα διαβάσετε τώρα αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα κάτω από τη φωτογραφία της και τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν βροχή!