Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Τσίπρας στον ΑΝΤ1 - Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι

Που θα τον δούμε;

Ο Τσίπρας στον ΑΝΤ1 - Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι
News 08.04.2020 17:08
Από Youweekly Team

Ο Τσίπρας θα εμφανιστεί στον ΑΝΤ1 και το κανάλι έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση. Τι θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός και ποιο ακριβώς θα είναι το αντικείμενο συζήτησης του στη σημερινή του εμφάνιση;

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 18:45, ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλά στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Τι απαντά για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τις οικονομικές εξελίξεις, τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, εργαζόμενων και ανέργων, αλλά και για την «επόμενη ημέρα» στην Ευρώπη.

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εκτάκτως στις 18:45. Μιας και μιλάμε για τον πρώην πρωθυπουργό δείτε και ποια είναι η συντροφιά του στην καραντίνα

Λίγο καιρό πριν εμφανιστεί στον ΑΝΤ1 είχε στείλει το δικό του μήνυμα για την καραντίνα

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε με τη σειρά του να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, τόσο για την απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε χθες, όσο και για την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

«Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης» είναι το μήνυμα που έστειλε σήμερα για τον κορωνοϊό, μέσω Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας παράλληλα από την Πολιτεία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

«Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας, αναρτώντας, επίσης, βίντεο με μηνύματα «Μένουμε σπίτι» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τηλεδιάσκεψη με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Εμείς μένουμε σπίτι, με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης

Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή. #μενουμεσπιτι #menoumespiti

Posted by Alexis Tsipras on Monday, March 23, 2020

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Τσίπρας: Αποκάλυψε τι κάνει στην καραντίνα - Αυτή είναι η συντροφιά του

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Share