Συγκλονίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια η...»

Που αναφέρεται ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια η...»

Συγκλονίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είπε πως «όταν είδε τη φωτογραφία της τρόμαξε, ήταν ίδια η μητέρα του». Σε ποιον αναφέρεται ο παρουσιαστής και γιατί τρόμαξε από την ομοιότητα;

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε καλεσμένος μέσω skype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Με αγάπη Χριστιάνα, και εξομολογήθηκε πως εν μέσω καραντίνας αναζήτησε συγγενείς του μέσα από τεστ DNA που έκανε και μάλιστα βρήκε και αρκετούς.

Μια από αυτές, έμοιαζε και τόσο με την μητέρα του που ο ίδιος ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως όταν την είδε τρόμαξε κιόλας.

Που αναφέρεται ο Πέτρος Πολυχρονίδης

“Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου -επιβεβαιωμένα- 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου.

Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα χωρίς να το γνωρίζεις. Μια κοπέλα, όγδοη ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια με την μητέρα μου. Έχουμε πολύ μακρινή συγγένεια όμως το DNA σε ακολουθεί παντού”, είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δείτε εδώ και όλες τις εξελίξεις για την εκπομπή του που συμβαίνουν στο Star.

Τι είναι το τεστ DNA καταγωγής

Το DNA αποκαλύπτει την μοναδική σας κληρονομιά — τις εθνικές ομάδες και τις γεωγραφικές περιοχές απ όπου προέρχεστε.

Βρείτε νέους συγγενείς που δεν γνωρίζατε ποτέ την ύπαρξη τους μέσω του κοινού σας DNA.

Η εξέταση σας DNA σας προσφέρει μια δυνατή εμπειρία ανακαλύπτοντας τι σας κάνει μοναδικό και μαθαίνοντας από που πραγματικά κατάγεστε.

Οι τόποι που οι πρόγονοί σας αποκαλούν πατρίδα κωδικοποιούνται στο DNA σας. Οι εθνοτικές ομάδες προέρχονται ιστορικά από τις ίδιες γεωγραφικές περιοχές και αντλούν από μια τοπική ομάδα γονιδίων. Αναλύουν το DNA σας για να προσδιορίσουμε ποιες μερίδες εκτιμάται ότι προέρχονται από κάθε μία από τις 42 υποστηριζόμενες εθνότητες μας - τον μεγαλύτερο αριθμό που προσφέρεται από οποιαδήποτε σημαντική υπηρεσία ελέγχου DNA