Τζένη Μπαλατσινού: “Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.”

Η αυστηρή απάντηση της συζύγου του Βασίλη Κικίλια στον Στέλιο Κούλογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπαλατσινού: “Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη.”

Πριν από λίγα 24ωρα ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, μέσα από ένα δημοσίευμα της σελίδας tvxs στοχοποίησε την κυρία Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αναφέροντας πως το jenny.gr είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας “Μένουμε σπίτι” και η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η απάντηση της κυρίας Τζένης Μπαλατσινού

Η κυρία Τζένη Μπαλατσινού λίγες ώρες μετά έδωσε την απάντηση της μέσω tweet χαρακτηρίζοντας fake news τα όσα δημοσίευσε ο Στέλιος Κούλογλου αναγράφοντας: «Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη».

Λίγο αργότερα με μια ανακοίνωση του το jenny.gr επιβεβαίωσε την σύζυγο του Βασίλη Κικίλια αναφέροντας ότι «Η koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19.

Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρία»