"Μείναμε" με την τούρτα της Άννας Κορακάκη - Έχει πάνω τον κορωνοϊό

Αυτό θα πει χιούμορ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Άννα Κορακάκη γιόρτασε τα γενέθλια της εν μέσω καραντίνας, και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε την τούρτα που τις έφεραν τα αγαπημένα της πρόσωπα, "μείναμε" μιας και την είχε στολίσει με μάσκα και ένα πολύ πειστικό ζαχαρένιο ομοίωμα του κορωνοϊού!

Η εποχή του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω για όσους έχουν γενέθλια Μάρτιο ή Απρίλιο μιας και δεν έχουν την δυνατότητα να γιορτάσουν με τον τρόπο που θα ήθελαν.

Για το λόγο αυτό μένουν στο σπίτι και προσπαθούν να τα περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Άννα Κορακάκη, η οποία μας εντυπωσίασε με την τούρτα που επέλεξε να έχει για τα γενέθλια της, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, θέλησε να πάρει θέση πάνω στο θέμα της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο κλίμα της εποχής, η Ολυμπιονίκης έσβησε τα κεράκια για τα 24α γενέθλιά της πάνω σε μία τούρτα η οποία είχε την πιο επίκαιρη διακόσμηση. Μάσκα, με το logo του «μένουμε σπίτι» και φυσικά ένα ομοίωμα του κορωνοϊού, ήταν τα στοιχεία που στόλιζαν την τούρτα της Άννας Κορακάκη.

Το μήνυμα που έστειλε για τα γενέθλιά της

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική...

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της η Ολυμπιονίκης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.