Η ατάκα του Αρναούτογλου για τον Snik που έφερε σε αμηχανία την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν ήξερε πως να αντιδράσει το μοντέλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ατάκα του Αρναούτογλου για τον Snik που έφερε σε αμηχανία την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Live Tonight, και... μια ατάκα για τον Snik ήταν αρκετή για να φέρει σε αμηχανία το μοντέλο, όμως... το διαχειρίστηκε με πλάκα.

Για την ακρίβεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πως περνάει τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι όπου και συγκατοικεί εδώ και αρκετό καιρό με τον γνωστό ράπερ.

Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άρχισε να σχολιάζει το πλάνο που έβλεπε στο παράθυρο της Ηλιάνας, αφού ο τοίχος του δωματίου αντί για λευκός φαινόταν μοβ.

Σε κάποια φάση, λοιπόν, την ρώτησε τι χρώμα είναι ο πίσω τοίχος κι εκείνη απάντησε πως είναι λευκός αλλά οι κρυφοί φωτισμοί που έχουν στα δωμάτια του σπιτιού τους επιτρέπει να κάνουν να φαίνεται ότι χρώμα θέλουν ο χώρος. Και κάπου εκεί ήρθε η απίστευτη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ατάκα για τον Snik που έφερε σε αμηχανία την Ηλιάνα

"Άρα κάνετε παιχνίδι με τον Snik εκεί ε;", ρώτησε ο παρουσιαστής με την Ηλιάνα να γελάει από αμηχανία και να απαντά, "Ναι Γρηγόρη, ναι"!

Για αρκετή ώρα ο παρουσιαστής συνέχισε να πειράζει το γνωστό μοντέλο και το κλίμα στον αέρα ήταν αρκετά ευχάριστο. Μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε:

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες»

Ωστόσο, δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από τους χώρους του σπιτιού της Ηλιάνας και του Snik!