Θρήνος - Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια στα 25 της

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος  - Πέθανε γνωστή τραγουδίστρια στα 25 της

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως μία γνωστή τραγουδίστρια, πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών, με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

Ο λόγος για τη νεαρή ράπερ Chynna Rogers η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από τον μάνατζέρ της.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο μάνατζερ της, ο οποίος ήταν ακόμα σοκαρισμένος από την τραγωδία που συνέβη: «Δυστυχώς μπορώ να επιβεβαιώσω τα νέα. Είμαι σοκαρισμένος. Ήταν τόσο νέα και την αγαπούσαν όλοι».

Πέρα από τη συγκεκριμένη δήλωσή του, ο μάνατζερ της άτυχης ράπερ γνωστοποίησε και μία δήλωση της οικογένειάς της, στην οποία αναφέρεται ότι όλοι έτρεφαν μεγάλη αγάπη για την 25χρονη κοπέλα.

Η τραγουδίστρια ήταν εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και πάλευε με το πρόβλημά της εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν υπάρχει κάμια ένδειξη που να συνδέει το θάνατό της με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστής Τζον Πράιν από κορωνοϊό.

Ποια είναι η Chynna Rogers που πέθανε στα 25 της

Η Chynna Rogers γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ στη συνέχεια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής.

Λίγο καιρό αφού ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, ήρθε αρκετά κοντά με τους ράπερς, A$AP Yams και the A$AP Mob.

Από το 2014 έως το 2016, η Chynna Rogers κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ με την συνεργασία των παραπάνω ράπερ, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, ένα από τα τρία άλμπουμ της, το κυκλοφόρησε όταν έκλεισε τα 22 όντας 3 μήνες νηφάλια από ναρκωτικά.

«Έφτασα σε ένα σημείο που έπρεπε να κάνω κάτι για να μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν μου άρεσε αυτό» είχε δηλώσει η ίδια.

Chynna Rogers πέθανε