Αποκάλυψη! Τότε θα βαφτίσουν τα παιδιά τους η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Τότε θα βαφτίσουν τα παιδιά τους η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Νέα αποκάλυψη μας ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Δούκισσας Νομικού, όπου αποκάλυψε πότε θα βαφτίσουν τα παιδιά τους, μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Εσείς τα μάθατε;

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της και τον γιο αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς, όπως και εκείνη το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό, και όχι μόνο.

Όλα όσα είπε η Δούκισσα Νομικού για το πότε θα βαφτίσουν τα παιδιά τους με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των θαυμαστών της. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το πότε θα βαφτίσει τα παιδάκια της.

Ανεβάζοντας λοιπόν ένα στόρυ, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, "Θέλαμε το καλοκαίρι, θα δούμε όταν φτιάξουν τα πράγματα...". Όπως αποκάλυψε, κανονικά θα γινόταν το καλοκαίρι, ωστόσο λόγω της πανδημίας θα αναγκαστεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Ωστόσο, το χρόνο της στο σπίτι η παρουσιάστρια - μοντέλο θέλει να τον περνάει δημιουργικά με τα παιδιά της, παίζοντας, είτε διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, είτε όταν έχει καλό καιρό βγαίνοντας στον όμορφο κήπο του σπιτιού τους.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βαφτίσια

Η αποκάλυψη της Δούκισσας για το γιο της

Η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε με ένα κείμενο να αποκαλύψει τι κάνει ο μικρός Σάββας στο σπίτι. Όπως είπε έχει δημιουργήσει ένα δικό του παιχνίδι στον κρεβάτι της μαμάς του και του μπαμπά του, ενώ κρύβει όλα τα αυτοκινητάκια του κάτω από τον καναπέ, αλλά και τις κάλτσες του και της αδερφής τους.

Δούκισσα Νομικού γιος

Λίγα λεπτά νωρίτερα δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που διάβαζαν ένα βιβλίο.

Δούκισσα Νομικού Σάββας