Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου βάφει τα μαλλιά στο σπίτι και κάνει πανικό - «Αν βγει αυτό το μαλλί...»

Επικό στιγμιότυπο

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου βάφει τα μαλλιά στο σπίτι και κάνει πανικό - «Αν βγει αυτό το μαλλί...»

Όσο η καραντίνα προχωράει τόσο βγαίνει η ρίζα και για το λόγο αυτό, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδέρου αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά στο σπίτι με τη βοήθεια ενός φίλου της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, επικράτησε κανονικός πανικός με την ίδια να αναρωτιέται αν θα βγει αυτό το μαλλί.

Ένα επικό στιγμιότυπο μοιράστηκε σήμερα το πρωί η εκπομπή Πρωινό, στο οποίο παρουσιάζεται η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να επιχειρεί να φτιάξει τα μαλλιά στο σπίτι.

Ο πολύ καλός της φίλος, και σεφ Θοδωρής Αγγελασόπουλος, ήταν αυτός που προσπάθησε να κάνει τα δικά του "μαγικά" πάνω στο μαλλί της, με το αποτέλεσμα να είναι απλά απολαυστικό.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, εμφανώς αγχωμένη αλλά και απεγνωσμένη από την όλη κατάσταση, έκανε κανονικό πανικό μπροστά στην κάμερα.

«Αν βγει μαλλί αυτό… Λες και σπατουλάρει τοίχο! Δεν παίρνει τούφα τούφα… Τι έπαθα η καημένη; Βάλε και πίσω. Σιγά καλέ το κεφάλι μου! Τι είναι τούτος; Ααααχ» αναφώνησε η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Τελικά λέτε να βγήκε το μαλλί; Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο αργότερα στην εκπομπή Πρωινό, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το φερόμενο παιδί του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Ποια είναι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου (30 Απριλίου 1955) είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ερωτική σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1986. Τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ταξιδέψει στο Πεκίνο για να συναντηθεί με τον Τενγκ Σιαοπίνγκ (που ήταν ο ηγέτης της Κίνας μετά τον θάνατο του Μάο), συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Εμπορίου Γιώργο Κατσιφάρα.

Η σχέση έγινε ευρέως γνωστή κατά την κρίσιμη περίοδο όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λονδίνου Χέρφιλντ για εγχείρηση καρδιάς υποφέροντας από φρικτούς πόνους (1988) και η Λιάνη τον φρόντιζε και του συμπαραστάθηκε, και επισημοποιήθηκε με γάμο στις 13 Ιουλίου του 1989.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η Δήμητρα Λιάνη Παναδρέου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.