Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παραίτηση "βόμβα" στο Opentv - Η ανακοίνωση του σταθμού

Έσκασε τώρα

Παραίτηση
News 09.04.2020 11:15
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε μια επίσημη ανακοίνωση προέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης 9/4 ο τηλεοπτικός σταθμός OPENtv αποκαλύπτοντας πως γίνεται δεχτεί η παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του σταθμού Open

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη.

Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα.

Δημήτρης Μιχαλέλης παραιτήθηκε από το Open

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε υπερασπιστεί τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού για τις επιθέσεις που είχε δεχτεί για ένα ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με μια αιχμηρή ανάρτησή του. Παράλληλα, ενημέρωνε ότι το κανάλι έχει προσφύγει στο ΕΣΡ.

"... Προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο, είτε ως «σενάριο συνωμοσίας», ή ακόμη κι ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους...
κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει.

Και μετά... βλέπουμε!

(σ.σ: προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό)".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε απευθείας σύνδεση με τα κέντρα Ορθοδοξίας την Μεγάλη Εβδομάδα το Opentv

Ανακοίνωση του Opentv για την Κατερίνα Καινούργιου και το "Ευτυχείτε"

TAGS
Share