Αυτή είναι η celebrity που φλερτάρει ο κολλητός της Τούνη, Κωνσταντίνος Πριόνας

Είναι και φρεσκοχωρισμένη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η celebrity που φλερτάρει ο κολλητός της Τούνη, Κωνσταντίνος Πριόνας

Ο Κωνσταντίνος Πριόνας είναι ο κολλητός φίλος της Ιωάννας Τούνη και οι πληροφορίες τον θέλουν να φλερτάρει μια πολύ γνωστή celebrity, η οποία μάλιστα έχει χωρίσει και πρόσφατα.

Η αποκάλυψη έρχεται μέσα από την εκπομπή Πρωινό, με την Νάνσυ Παραδεισανού να λέει ότι όλα ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη, όταν η γνωστή celebrity πήγε εκεί και έμεινε μαζί με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία φέρεται τώρα κατά την επίσκεψή της εκεί να κέντρισε το ενδιαφέρον του κολλητού της Τούνη. Βέβαια η Παραδεισανού είπε ότι οι δυο τους δεν είναι σε σχέση αλλά φλερτάρουν. Βέβαια η πανδημία έφερε και αυτή τα προβλήματά της.

Η γνωριμία τους έγινε λοιπόν πριν κάποιο καιρό (αφού πλέον οι μετακινήσεις γιοκ!) στην όμορφη συμπρωτεύουσα, όπου ο Κωνσταντίνος μένει και διατηρεί επιχείρηση. Για αν δούμε τι θα φέρει το μέλλον για τους δυο τους. Αφού ωστόσο μιλήσαμε για τον κολλητό της Τούνη, δείτε και τι εξόργισε την πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Ορίστε και τα όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή του ANT1

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη την οποία φέρεται να φλερτάρει τώρα ο κολλητός της Τούνη, Κωνσταντίνος Πριόνας είχε χωρίσει πρόσφατα

Ειδικότερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την οποία είδαμε φέτος στο My Style Rocks είχε μιλήσει στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" αποκαλύπτοντας πως είναι μόνη!

Το μοντέλο ήταν μαζί με τον Δημήτρη Μηλιώνη, με τους δύο τους να χωρίζουν και τον περασμένο Οκτώβρη. Ωστόσο τότε μετά από λίγο καιρό είχαν προσπαθήσει να είναι ξανά μαζί. Από ότι φαίνεται όμως ήρθε οριστικό τέλος. "Είμαι μόνη μου, είμαι καλά και αυτό μετράει. Δε θέλω να πω τίποτα" είπε η ίδια στην εκπομπή, όταν ρωτήθηκε για τον Μηλιώνη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης χωρισμός