Μικρός και χωρίς δόντια ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς - Θα μείνετε με την φωτογραφία

Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μικρός και χωρίς δόντια ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς - Θα μείνετε με την φωτογραφία

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς έκανε δυνατό comeback στο Καφέ της Χαράς, ωστόσο στα social media θυμάται αρκετές φορές τα παλιά χρόνια και συγκεκριμένα συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Δείτε τον μικρό και χωρίς δόντια! Θα μείνετε με την φωτογραφία του ο Μανωλάκη!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς έχει μεγαλώσει αρκετά από τον παιδικό του χαρακτήρα, ωστόσο γύρισε και δεν θυμίζει και πολύ τον μικρούλη που είχαμε γνωρίσει πριν από 15 περίπου χρόνια.

Μικρός και χωρίς δόντια ο Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς - Δείτε την φωτογραφία που μοιράστηκε

Τώρα και εκείνος όπως όλοι μας, είναι σπίτι μόνος του, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τους υπόλοιπους γύρω του αλλά και τα αγαπημένα του άτομα.

Μιας και όπως όλοι μας βαριέται και προσπαθεί να βρει έξυπνους τρόπους για να περάσει την ώρα της καραντίνας του, ο ίδιος αποφάσισε να "υποκύψει" στα challenges, και να δημοσιεύσει μια πολύ παλιά του φωτογραφία, στην οποία είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Μανωλάκης Καφέ της Χαράς μικρός

Αποχώρηση βόμβα από το Καφέ της Χαράς;

Και όμως έγινε γνωστό πως μπορεί να υπάρξει αποχώρηση βόμβα από το Καφέ της Χαράς η οποία είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει χαμό στον ΑΝΤ1 και στους θαυμαστές. Ποιο είναι το άτομο όμως που μπορεί να "χάσουμε" από τους δέκτες μας;

Ο λόγος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον τηλεοπτικό Μάνο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ή αλλιώς Μανωλάκη όπως τον είχαμε συνηθίσει. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς ετοιμάζεται να μπει φαντάρος.

Αυτό σήμανε καμπανάκι ωστόσο μιας και υπάρχει μεγάλος "κίνδυνος" να αφήσει την σειρά και την Βάλια. «Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», δήλωσε και συμπλήρωσε. «Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα».

Αποχώρηση Καφέ της Χαράς

Και μιας και μιλάμε για την σειρά, εσείς ακούσατε τα νέα; Επιστρέφει η "Χάσκα" στο Καφέ της Χαράς. Θα τη δούμε τελικά με τον "Περίανδρο" ή η σχέση του Μάνου με την Βάλιας θα τα καταστρέψει όλα;