Βγήκε στον αέρα του Πρωινού ξαφνικά η Δέσποινα Βανδή - Τι συνέβη;

Τι είπε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε στον αέρα του Πρωινού ξαφνικά η Δέσποινα Βανδή - Τι συνέβη;

Μια ξαφνική παρέμβαση είχαμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό". Η Δέσποινα Βανδή τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Δείτε τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής του ANT1.

Ήταν μια καθημερινή ημέρα, όπως όλες οι άλλες όταν η Δέσποινα Βανδή τους αιφνιδίασε όλους στον αέρα του Πρωινού. Εκείνη την ώρα μαγείρευαν και η τραγουδίστρια...

Ειδικότερα τηλεφωνική παρέμβαση είχε με το Πρωινό η Δέσποινα Βανδή, την ώρα που ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμαζε τα Ντόνατ με τη δικιά της συνταγή. Η τραγουδίστρια πέρα από τις μίνι συμβουλές για τη συνταγή μίλησε και για το πώς περνάει την καθημερινότητα της τώρα που «Μένει Σπίτι».

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την παρέμβασή της και έδωσε μερικές συμβουλές, ενώ είπε ότι προτιμά να μαγειρεύει για άλλους και πως όταν ήταν μόνη της, δεν το έκανε καθώς βαριόταν. Να πούμε πάντως ότι η τραγουδίστρια δεν θα ξεμείνει ποτέ από τρόφιμα, καθώς έχει βρει έναν θεϊκό τρόπο.

Ορίστε και τα όσα είπε στην εκπομπή του ANT1

Η Δέσποινα Βανδή που τους ξάφνιασε όλους στον αέρα του Πρωινού έχει δώσει ρέστα στην μαγειρική

Απ' όλα έχει το σπίτι της Δέσποινας Βανδή η οποία λόγω και της πανδημίας έχει κλειστεί μέσα και μας έχει "πεθάνει" με τα όσα έχει φτιάξει αυτές τις ημέρες. Δεν είναι μόνο τα γλυκά, αλλά και τα πιο υγιεινά σνακ που έχει κάνει τα οποία παραμένουν εξίσου λαχταριστά!

Άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι: "Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριο που έφαγα,έξω από τα Καλαβρυτα!

Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία!Ειναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πηλιοι φίλοι μου,θα ξανά προσπαθήσω! Καθώς,μαζί την φάγαμε".

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πέρα από την μαμά ταλέντο στην μαγειρική φαίνεται πως έχει και η κόρη με την τραγουδίστρια να γράφει χαρακτηριστικά σε ένα story που ανέβασε ότι "και να θέλει να αγιάσει κανείς σε αυτό το σπίτι!!! Made by Melina Nikolaidi. Το μήλο κάτω από την μηλιά".

Δέσποινα Βανδή ανάρτηση συνταγή

Και είχαμε και αυτήν την ανάρτηση της