MasterChef: Ο Ηρακλής έφυγε και μιλά για όλα - "Γινόταν υπερβολική η..."

Τι είπε ο παίκτης;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Ηρακλής έφυγε και μιλά για όλα -

Στην Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο Ηρακλής, που είναι και ο παίκτης που έφυγε χθες από το MasterChef. Ο ίδιος μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για όλα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα και 'λίγο υπερβολική" μια παίκτρια.

Ειδικότερα ο Ηρακλής μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Star για την Κατερίνα Λένη, με τον ίδιο να λέει ότι είναι από τους ανθρώπους που τα λένε έξω από τα δόντια. Ωστόσο πρόσθεσε ότι γινόταν "λίγο υπερβολική".

"Με την Κατερίνα ήμουν μαζί από τις οντισιόν. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Έλεγα τα πράγματα όπως είχαν, απλώς κάποιες φορές γινόταν λίγο υπερβολική. Σε πολλά δε συμφωνούσα μαζί της, σε άλλα συμφωνούσα" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

"Εγώ εκεί που πιστεύω πως το παράκανε η Κατερίνα ήταν στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός. Της το είχα πει κιόλας ότι δε μου άρεσε η αντίδρασή της στον Γιώργο. Ήταν λίγο απότομη. Η Κατερίνα δεν ήταν έτοιμη για καβγά με το παραμικρό, απλώς είναι ο τρόπος της τέτοιος. Για κάποιους είναι παρεξηγήσιμος" είπε ακόμα ο Ηρακλής.

Ορίστε και τα όσα είπε στην εκπομπή του Star

Ο Ηρακλής που έφυγε από το MasterChef μίλησε και για τον Γιώργο - Τα είπε όλα!

Ο Ηρακλής μίλησε και για τον Γιώργο στην ίδια εκπομπή κάνοντας μάλιστα λόγο για πράγματα που έκανε ο συμπαίκτης του μπροστά στις κάμερες.

"Ο Γιώργος έκανε κάποια πράγματα μόνο για να φανούν στην κάμερα" σχολίασε ο Ηρακλής.

"Επειδή έκανα παρέα με όλα τα παιδιά μέσα στο σπίτι, κάποια πράγματα ο Γιώργος τα έκανε μπροστά στις κάμερες. Ο Γιώργος συγκινήθηκε στην αποχώρησή μου και δεν το περίμενα. Αλλά σίγουρα έκανε κάποια πράγματα μπροστά στην κάμερα μόνο και μόνο για την κάμερα. Όλοι τα κάναμε" είπε ακόμα. Δείτε ωστόσο και ποιες ήταν οι πρώτες του δηλώσεις, με το που αποχώρισε από το παιχνίδι.