Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα: Ξανά μαζί το ζευγάρι - Η φωτογραφία για την 15η τους επέτειο

Μετά και την περιπέτεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα: Ξανά μαζί το ζευγάρι - Η φωτογραφία για την 15η τους επέτειο

Επέτειο έχουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα που κλείνουν 15 χρόνια γάμου και κατάφεραν να είναι και πάλι μαζί, μετά και τα όσα πέρασαν με τον κορωνοϊό. Μάλιστα ανέβηκε και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η γυναίκα του είχαν περάσει τα πάνδεινα μέχρι να καταφέρουν να παντρευτούν και πλέον φαίνεται ότι δεν τους σταματά τίποτα από τα είναι ο ένας στο πλάι του άλλου.

Ο γιος της Ελισάβετ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, με τον ίδιο να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση όταν έγινε γνωστό το γεγονός, ενώ ανησυχία υπήρξε και για την υγεία της Καμίλα. Το ζευγάρι πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, κρατώντας βέβαια και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας φυσικά. Άλλωστε μιλάμε για την βασιλική οικογένεια.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους μπορούν πλέον να είναι ο ένα δίπλα στον άλλο, με μια φωτογραφία τους να ανεβαίνει στον λογαριασμό τους στο Instagram. Να πούμε ότι και οι δύο έμειναν για 14 ημέρες σε καραντίνα και τελικά κατάφεραν να είναι και πλάι μαζί!

Από τον Κάρολο και την Καμίλα που είναι ξανά μαζί για την επέτειό τους στην κίνηση ματ της Kate και του William

Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle άφησαν πίσω τους την βασιλική οικογένεια και εγκατέλειψαν το λογαριασμό τους στο Instagram, επειδή το username περιείχε τον όρο “royal” που τους απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ να χρησιμοποιούν και έτσι πλέον έχουν ξεκινήσει την δική τους μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Ωστόσο με αφορμή αυτό William και Kate βρήκαν έναν τρόπο να κλέψουν έναν πολύτιμο συνεργάτη τους, ο οποίος θα τους βοηθήσει με τα social media τους.

Ανάμεσα στο προσωπικό που αναγκάστηκαν να αποδεσμεύσουν στη Βρετανία, που πλέον δεν είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους, ήταν ο social media manager τους, David Watkins, ο άνθρωπος που έκρυβε την επιτυχία πίσω από το προφίλ @sussexroyal.

Η επιτυχία και τα αποτελέσματα της δουλειάς του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους William και Kate, οπότε πλέον ο Watkins εργάζεται για εκείνους σύμφωνα με το προφιλ του στο LinkedIn.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με το πριγκιπικό ζεύγος Harry & Meghan, το @sussexroyal κατάφερε να έχει ένα κοινό 11,3 εκατ. ακολούθων στο Instagram σε μικρό χρονικό διάστημα

Από την άλλη Meghan και Harry δεν περνάνε τόσο καλά, αφού κάποιοι χάκαραν το site τους.Πριν μερικές ημέρες το πρώην βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το όνομα του φιλανθρωπικού οργανισμού, μιας και το sussexroyal δεν τους ανήκει πλέον και έφερε την ρήξη στη σχέση με την βασίλισσα Ελισάβετ.